İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Fişi çekebilirdi ama nasip değilmiş tel reis.
Yorum
-
Marlona pas vermiyor diyenler iyi izlesin.İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
-
Trabzonspor 1 Roma 2
ama nwakame şov yapıp kendine oynamış..
bay beyin..
bu takıma önce nwakame yazılır sonra yanına10 kişi eklenir...
nwakame bu formayı giydiği sürece yedek kalamaz...
sonuç ?
hikaye!
bu takım ne gerçek yıldızlar gördü. formsuzken en kralı yedek kaldı. peresin , hamsikin , bakasetsın , corneliusun vb. çabasını emeğini görünce göklere çıkarılan nwakamenin aslında kendine oynayan 7 m2 oyuncu olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. iki maç sonra atacağı bir golle gene birileri tarafından gökyüzüne yapıştırılacak sahte yıldızdır benim gözümde. ben takıma olan katkısına bakarım kendine yaptığı ego boğulmasına değil. geldiği ilk 2 sene katkısı harikayken .geçen sene ve bu sene tamamen kopuk . halı sahaya alacağım iki adam nwakame ve ömür kardeşim. ama burası TRABZONSPOR...Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Geçen Malatya maçıydı sanırım, bir gol bir de asist yapmış. Katkı alabildiğimiz biri değilİlk olarak sethfilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor 1 Roma 2
ama nwakame şov yapıp kendine oynamış..
bay beyin..
bu takıma önce nwakame yazılır sonra yanına10 kişi eklenir...
nwakame bu formayı giydiği sürece yedek kalamaz...
sonuç ?
hikaye!
bu takım ne gerçek yıldızlar gördü. formsuzken en kralı yedek kaldı. peresin , hamsikin , bakasetsın , corneliusun vb. çabasını emeğini görünce göklere çıkarılan nwakamenin aslında kendine oynayan 7 m2 oyuncu olduğunu anlamak çok zor olmasa gerek. iki maç sonra atacağı bir golle gene birileri tarafından gökyüzüne yapıştırılacak sahte yıldızdır benim gözümde. ben takıma olan katkısına bakarım kendine yaptığı ego boğulmasına değil. geldiği ilk 2 sene katkısı harikayken .geçen sene ve bu sene tamamen kopuk . halı sahaya alacağım iki adam nwakame ve ömür kardeşim. ama burası TRABZONSPOR...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Wakayeme gibi oyuncu bulun desek ben tüm Avrupa liglerin taradım böyle adam yok. Muadili mpampe falan yoksa bu paraya bulamadım. Fazla yükleniyoruz.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Aşırı motiveydi ters tepti..Roma da yine istim üzerinde olacak. Umarım gününde olur.Sıvas maçında yürüyorsa romayı yakacak demektir.Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..
Yorum
-
aynı maçta 1er gol atıp asist yapan 4 oyuncu var. bu onu savunma bahanesi olamaz. her maçta malatya olmayacak karşımızda. ve her maç 5 gol atmayacağız. bir maçı 10-0 kazanacağımıza 10 maçı 1-0 kazanalım. kısacası her maç nwakame şov yerine takımı izlemek ve mutlu olmak daha mantıklı.Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
zaniolo ile birlikte bence maçın en iyisiydi. romalı sağ beki perme perişan etti. sanırım 12 kez geçmiş. malum pozisyonda bencillik bir durum yoktu. cornelius güzel bir koşuyla önünü açtı çekti vurdu olmadı. çok özel bir oyuncu. geçtiğimiz sezonlarda hiç alternatifi yoktu hiçbir maçta dinlendiremedik. bu sezon en fazla skor katkısı vereceği sezon olabilir.
Yorum
-
Nwakaeme rakip sag beki perisan ederken Zaniolo'nun geriye yardima geldigini hiç görmedim... ama kimse demez Zaniolo dönmüyor blablabla diye... dogrusu da budur
bizim yetersiz bekleri savunmak için palavra uyduruyoruz Vagame tönmeyi Jervinyo tönmeyi.... hep fuzuli fuzuli ezber takintilar... dönmesinler ulan, arkadakiler isini yapsin gerekirse ileri çikmasinlar... yok Nwakaeme beke yardim yok Bakasetas arkaya yardim yok Gervinho diger beke yardim... e eee arkadakiler ? yapmalari gereken seyi bile yapmiyor çogu... ama enâyi hücum oyunculari olacak he mi ? böyle saçma sapan bir zihniyet olamaz... Nwakaeme rakibini pert ederken Zaniolo kadraja girmiyordu , zannetmiyorum hocasindan firça yediginiEn son Sefer A. tarafından düzenlendi; 22.08.2021, 15:00.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Hay yaşaİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme rakip sag beki perisan ederken Zaniolo'nun geriye yardima geldigini hiç görmedim... ama kimse demez Zaniolo dönmüyor blablabla diye... dogrusu da budur
bizim yetersiz bekleri savunmak için palavra uyduruyoruz Vagame tönmeyi Jervinyo tönmeyi.... hep fuzuli fuzuli ezber takintilar... dönmesinler ulan, arkadakiler isini yapsin gerekirse ileri çikmasinlar... yok Nwakaeme beke yardim yok Bakasetas arkaya yardim yok Gervinho diger bere yardim... e eee arkadakiler ? yapmalari gereken seyi bile yapmiyor çogu... ama enâyi hücum oyunculari olacak he mi ? böyle saçma sapan bir zihniyet olamaz... Nwakaeme rakibini pert ederken Zaniolo kadraja girmiyordu , zannetmiyorum hocasindan firça yedigini
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderilditrabzonspor
Yorum
-
Onlar farklı oynuyor. Enine daralma var. Sağdan sola koşturuyorlar. Defans oyunu iyi daraltıyor. Zaten üç tane koşan merkez oyuncusuyla oynuyorlar.İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme rakip sag beki perisan ederken Zaniolo'nun geriye yardima geldigini hiç görmedim... ama kimse demez Zaniolo dönmüyor blablabla diye... dogrusu da budur
bizim yetersiz bekleri savunmak için palavra uyduruyoruz Vagame tönmeyi Jervinyo tönmeyi.... hep fuzuli fuzuli ezber takintilar... dönmesinler ulan, arkadakiler isini yapsin gerekirse ileri çikmasinlar... yok Nwakaeme beke yardim yok Bakasetas arkaya yardim yok Gervinho diger beke yardim... e eee arkadakiler ? yapmalari gereken seyi bile yapmiyor çogu... ama enâyi hücum oyunculari olacak he mi ? böyle saçma sapan bir zihniyet olamaz... Nwakaeme rakibini pert ederken Zaniolo kadraja girmiyordu , zannetmiyorum hocasindan firça yedigini
Zaniola geri gelmedi çünkü ismail çıkmadı. Diğer tarafta mikitaryan peres'i kovaladı.
Tek tek oyuncu olarak değil de takım bütünlüğü olarak bakmak lazım. Ben roma'nin bölündüğünü hiç görmedim. Bizim takım sürekli bölünüyor. Rakip bekler çok rahat çıkıyor.En son artvints tarafından düzenlendi; 22.08.2021, 19:16.
Yorum
-
Sefer bizim bek bindirmediği için Zaniolo geri dönmedi, sol tarafta Rosier gibi sürekli bindiren bir adam olsa Zaniolo da paşa paşa dönerdi. Mane dönüyor, Sterling dönüyor kanat döner geriye, he Nwakaeme'nin Gervinho'nun geriye dönebileni zaten Roma'da oynar orası ayrıİlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwakaeme rakip sag beki perisan ederken Zaniolo'nun geriye yardima geldigini hiç görmedim... ama kimse demez Zaniolo dönmüyor blablabla diye... dogrusu da budur
bizim yetersiz bekleri savunmak için palavra uyduruyoruz Vagame tönmeyi Jervinyo tönmeyi.... hep fuzuli fuzuli ezber takintilar... dönmesinler ulan, arkadakiler isini yapsin gerekirse ileri çikmasinlar... yok Nwakaeme beke yardim yok Bakasetas arkaya yardim yok Gervinho diger beke yardim... e eee arkadakiler ? yapmalari gereken seyi bile yapmiyor çogu... ama enâyi hücum oyunculari olacak he mi ? böyle saçma sapan bir zihniyet olamaz... Nwakaeme rakibini pert ederken Zaniolo kadraja girmiyordu , zannetmiyorum hocasindan firça yedigini
( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum