İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Dünyanın en iyi oyuncusunu alsan da hemen ertesi gün yerini nasıl doldurabilirim diye çalışma yapman gerekiyor. Günümüzde çok çabuk yıpranıyor herşey. Sürekli tetikte olman, yenilenmen lazım. Kimi dayanak noktası olarak görsen oradan darbeyi yiyorsun. Kimseye bel bağlamamak lazım. Kalite değil performans konuşur. Hava bu olmalı ama arka planda karar verme süreci biraz daha ayrıntılı ve uzun olmalı.
Sezon başladı takım ve futbolcular hazır değil, bahaneler başladı bunları kenara yazacaksın. Uygun zamanda seni zor duruma sokan işini iyi yapmayan adamla yolları ayiracaksin veya performans düşüşüne sebep olan durumları ortadan kaldiracsksin. 7. hafta nwakame ligin en iyi oyuncusudur, sonuna kadar faydalanmaya bakarsın ama devre arası veya yaz transfer sezonu geldiğinde artılar eksiler ortaya konur, daha iyisi varsa takıma katılır. Oyuncudan memnun değilsen ayrilirsin. Bu süreç her oyuncu için, hatta hoca ve personel için de geçerli.
Her transfer dönemine girerken bu değerlendirmeler yapılmalı. Bir oyuncu aldık üç sene bizi götürür rahatlığı başa iş açıyor.
Bu sene başında yaşadığımız sorunlar bir parça da onceki dönemler yapılamayan yenilenmeler yüzünden oldu. Sonra bir anda 10 transfer yapmak zorunda kalıyorsun hala daha eksik var. Mevcutların performansı da düştü.
Sistemden anladığım bu benim. 1 sene önceden bugünlerin hazırlığının yapılması. Bu maçı alamazsak hoca gider durumuna geliyorsak hikaye dinlemişiz demektir.
Yorum
-
Bukadar futbol fakirinin içinde başta hoca olmaz üzere,sana denecek söz yok.
Emeğine sağlık.
Yorum
-
Sen ne buyük karaktersin be
Kendi getirdiği çöpler bile Newton için mücadeleyi bırakırken tek başına sırtlamaya çalıştın takımı
Sana 2 hafta önce sorunlu Afrikalı diyenler utansınİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Mac sonu Newton icin kotu seyler soylemis. Bence Pereira da hocayi sevmiyor, oyuncular isyanda ve yonetim resmen is bu noktaya gelsin diye bekledi."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum