Çok maçta yorgun olduğu dönemlerde yedek beklesin dedim, haklıymışım demek ki, ilk 11 çok kötüydü o dönem yedekten girse daha etkili olacaktı, adamı fazla zorlamıcaksın arada dinlendir, ihtiyacı var, kas kütlesi çok fazla.
"Yattarayi izlemeyen veletler tabiki wakaeme daha iyi der !!!" deyip fav kasma peşinde olan tipleri görüyorum hala Twitter'da.
Bide böyle ailenin sulalenin gün görmüş geçirmiş büyüğü gibi konuşuyorlar ya gelde gülme ...
Ulan sen yattarayi 10 kez izlediysen ben 100 kez izledim .
Yattara 10 yılda 10 maç kurtardiysa wakaeme sadece 1 yılda 15 maç kurtarmistir.
Kabullenemiyorlar .
Yattara gibisi gelmez diyip duruyorlar .
Ya kardeşim adam geliyor yattaranin 10 katı faydalı oluyor sen hala yattara gibisi gelmez diyosun .
Gelir gelir de .
Senin kafan hep aynı skinti o .
En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 01.03.2020, 14:32.
"Yattarayi izlemeyen veletler tabiki wakaeme daha iyi der !!!" deyip fav kasma peşinde olan tipleri görüyorum hala Twitter'da.
Bide böyle ailenin sulalenin gün görmüş geçirmiş büyüğü gibi konuşuyorlar ya gelse gülme ...
Ulan sen yattarayi 10 kez izlefiysen ben 100 kez izledim .
Yattara 10 yılda 10 maç kurtatdiysa wakaeme sadece 1 yılda 15 maç kurtarmistir.
Kabullenemiyoroar .
Yattara gibisi gelmez diyip duruyorlar .
Ya kardeşim adam geliyor yattaranin 10 katı faydalı oluyor sen hala yattara gibisi gelmez diyosun .
Gelir gelir de .
Senin kafan hep aynı skinti o .
Çok güzel yorum
İş ahlakından yeteneğe,savunmadan hücuma 10 tane falan madde ortaya koysak Nwajaeme en az 7 tanesinde Yattara'yı süpürür.
Özellikle son dönemlerinde derbi haftası geldiyse insanların aklındaki ilk soru Yattara yine neden oynamaz acaba olurdu .
İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum