Novak'ın eksikliği performansını düşürdü. Sürekli ileri çıkıp pas opsiyonu ve boş alan yaratıyordu Nwakame'ye. Ekuban'ın dönüşü hem Sorloth'a hem Nwakame'ye yarayacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Yorum
-
İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNwaka kadar gol pozisyonu harcayan futbolcu yok galiba ligimizde
Sent from my iPhone using Tapatalk"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
uzun zamandır forumda yazmıyordum.. sadece bir konuda farkındalık yaratmaya çalışmak için geldim ama Kamil ve Hüseyin e yazdıktan sonra bu sayfaya geldim...
-- arkadaşlar Yetenek gecici degildir.. bu adamın son pas kalitesinden son vurus kalitesine kadar şüphe burakmadıgı kesindir...
diyecegiz ki ne oldu o zaman.. işte akıllıca düşünürseniz ne oldugunu anlarsınız..
bu sezon Ünal Hoca Nwakaeme'den daha fazla savunmaya yardıjm etmesini istiyor..
Wakaeme'de bu sorumluluktan vazgeçmiyor..
işte bu Wakaeme'nin geçen sezondan bu sezona aradaki farkı olusturuyor.. sen hücumdaki 1 numaralı gücünun enerjisinin %30-40 ını savunmaya harcamasını istersen malesef o hücumdaki ek aksiyonları çıkaracak gücü bulamaz 30 yaşındaki adam.
burada amacım WAKAEME övmek degil.. hücumda fazla alternatifin yok ise malesef 1-2 oyuncundan savunmaya enerji harcamasını beklemeyeceksin. seçim ünal hocanın.
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüzelteyim onun kadar hiç yoktan gol pozisyonu oluşturan oyuncu yok. Şu eleştirilen hali ile adam 2 tane al da at dercesine 10000% pozisyon hazırladı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Dün bir pozisyonda bayagi düsünüp topu Muslera'nin üstüne yuvarladi. Yani gol pozisyonu olusturdugu kadar, basit pozisyonlari harcayabiliyor.
Yorum
-
Bu çizgiye yapışma ve ayak içi vurma sevdası kabız eder adamı. Vur şok kaleciyi kaleye gardaşım. Bırak direkten dönsün, kaleci çelsin. La bi tane vur yav.İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum
-
-
Geçen sene ilk devre neredeyse hiç yoktu, rotasyona bile giremiyordu. İkinci devre takım tam düşerken devreye girip takımı ayakta tutmuştu
Şimdi sezonun ilk başında çok aşırı yük bindi, bazı maçlarda iyiydi ama çoğunda bocaladı. Bunda ana etken nedir bilemiyorum ama takımın en çok oynayan ve rakiplerin en çok önlem aldığı oyuncu olması olabilir. Ömür/Yusuf varken özellikle kademeye girebilecek oyuncuları bu oyunculara giderken artık ekstra iş yapabilecek tek oyuncu olması mesela. Bir ara Avdijaj oynarken rakip resmen boş bırakıyordu.
Sonuçta faydasız diyemeyiz ama geçen senenin altında bir performansı var. Sakatlar dönüp kadro zenginleştikçe faydasının artacağına inanıyorum.Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTel reisssBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Elazığ'lı.
Yorum
-
İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Tel reis demenin anlamı nedir
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum