Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, toplam 19 gole etki etmesi halinde 100 bin euro bonus alacak Anthony Nwakaeme'nin parasının hakkını verdiğini söyledi.
Doğan "100 bin değil 200 bin euro feda olsun. Yeter ki bu şekilde takıma katkı vermeye devam etsin. Kendisine güvenen ve sözleşmesine bu maddeyi ekleten oyuncuya biz saygı duyarız. Nwakaeme sezon başında yaptığımız doğru transferlerden biriydi. Bizi hiç mahcup etmedi" dedi.
fotomaçBize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
-
Kelime kelimesine katilyiyorum.. Insallah sezon sonu astronomik teklifde satmak zorunda kalmayiz...İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen böylesini izlemedim.
Çok akıllı, çok teknik vs hepsi tat veriyor ama en çok zevk aldığım mesele; sırtını dayadığı rakibinin kim olduğuna bakmaksızın topu kusursuz şekilde saklaması ve rakibini çaresiz bırakması. Mest oluyorum mest!Trabzonspor 1967
Yorum
-
Sorun degil, yerine Ziya Alkurt'u alirlarİlk olarak mustafa08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKelime kelimesine katilyiyorum.. Insallah sezon sonu astronomik teklifde satmak zorunda kalmayiz...
Yorum
-
Samuel Ogu diye birisini götürmüs Trabzona, yarin denemeye alinacakmis. Dogrumu bu?
Yorum
-
Bırak seçilmesin, seçilen sakat dönüyor.İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMilli takıma seçilmemesinin bir nedeni varmı acaba
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum