Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kadar cok pas kaldi, ogru dürüst pas alamadi. Hic de küsmedi son 20dk da bizimkilerin aklina geldi pas atmak ondan sonra da baya etkili oldu.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• 70 dakika adama pas atmadilar.Bircok futbolcu o dakikadan sonra da bilerek oynamazdi ama elinden geline gine yapti.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Reis herseyin mükemmel ammaaa o fizikten zayif plaseler degil de zimba gibi sutlarin cikmasi lazim. Yaradan siginarak yapistir artik kale önlerinde
        Hapoel'de bunlari baya sık sık yapiyordu. Bizde niye vazgecti bu ozelliginden anlamadim.

Mukemmel transfer ama, kim bulup getirdiyse tebrigi hakediyor

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ilk onbirden kesilince bırakmadı, defansını iyilestirdi, kendini yeniledi canavar gibi döndü. Bütün oyuncularda bu gorev tanımını netleştirmek lazım. adamin görevi belli.

Görevi belli olmayan yusuf ve abdülkadir bocalıyor, ekuban yeteneği ölçüsünde etkili olamıyor.
          Bilmiyorum jajayı fa yattarayı da şota yı da izledim. Ama bu adam sanki ayrı bir seviye. Top ayağına gelince eminim hepimiz rahatlıyoruz. Acaba ne yapacak diye bekliyoruz. Savunma yönüde çok olumlu. Resmen beyniyle oynuyor ve devasa bir fiziği var. Eminim seneye çok büyük potansiyele ulaşacak. Sağ kanat periare.. Ömür. Sol kanat novak.. Antony. Ortada onazi sosa yusuf. Forvet ekuban. Savunma huseyin... Kale ugurcan. Bir tanede lider ve oyun kurabilen stoper. Yedekler arda.. Huseynı.. Zargo.. Amiri. A. Parmak.. Yedek forvet... İki tane daha genç yetenek..hoca ünal karaman. Bnce tadından yenmeyecek aüper bir takım oluruz.

Yorum

• Orta sahanın tek oyuncusu idi. İki haftadır böyle ....

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Nwakeme de bir pozisyonda yusuf'a atmamış kaleye vurmuş, net pozisyon. Yine de kanatlar birebir deneyebilir. Geçişlerde topu oyalamamak gerekiyor. Yusuf'un dikkat etmesi lazim. Pereira ve sosa olmayınca bu tip pozisyonlar çok yaşanıyor. Onlar uyarı yaparlar.

Yorum

• Top ayagindayken karşısındaki kişi sayısı önemli değil. Yeter ki diğer oyuncularımız doğru yere koşsun. Bu adamın koşan hali bizim ülkede oynamaz hakikaten oyun zekası yüksek. Ben acayip keyif alıyorum izlerken.

Yorum

• Maça durgun başladı ama özellikle ikinci yarıda Novak'la birlikte ağırlığını koydular. Biraz kısmeti olsa çok rahat maçı kopartacaktı. Normalde Afrika'lı oyuncular oyun görüşünden ziyade fiziksel kaliteleriyle öne çıkarlar. Nwakame bu anlamda gerçekten çok sıradışı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Nwakaeme ve Sosa beyin olarak ligin çok üstünde.

Nwakaeme gibi bir oyuncu görmedim acayip bir adam...
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Top ayağına gelince nereye atar acaba diyorum, bakıyorum Novak koşuyor mesela.. Yok be oraya da atamaz artık diyorum ve atıyor.
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Benim izlediğim en fantastik oyuncu bu forma altındaki. Her hamlesi düşünerek. Sanki tepe gözü var
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Beyin reis

Yorum

• 90 dakika olarak iki maçını izleyebildim daha ama çok farklı bir stili var.İzlerken keyif rahatlıyorum.Topla ilişkisi bu kadar üst düzey bir futbolcuyu Trabzonspor forması altında izlemek büyük keyif.

Yorum

• Kendisine kaleyi karşısına alınca vurma zorunluluğu ve özgürlüğü verilmeli, bi sağa yatıyoruz bi sola bi daha sağa. Vur arkadaş , bizde rakip defansla yatıp kalkıyoruz artık.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• 03.09.2018
                                İlk olarak özçelik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15 yıl sonra beyni olan kanat geldi..
                                "ligin" bu yıl en iyi transferi (bir maçlık yorum değildir)
                                ligde kendisinden daha kuvvetli kanat oyuncusu yoktur..fiziki açıdan çok üst düzey..çoğu stoper, bek ve avanesini yürüyerek birçok maçta geçeceğine lig içerisinde şahit olacağız..
                                daha iyi olmasının tek koşulu takım oyunu yani Burak ın olmamasıdır
                                En son özçelik61 tarafından düzenlendi; 28.01.2019, 09:35.
                                Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim