Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayaklarında da beyin var adamın. ne yaptığını çok iyi biliyor.
    #

Yorum

• Durduğu yerden gerilmeden çok iyi uzun top atabiliyor, aynı daha önce attığı gol gibi.
      Adam çok iyi..
      Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
      İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Adam efsanevi bir adam. Dün göstere göstere çalımlar attı. Hiçbir önlem alamadı kibir abidesi avcı.son yılların en iyi transferi olabilir. Babelden bile iyi sanki. Tek dezavantajı bir tık ağır ama onuda fizik üstünlüğüyle ve gücüyle kapatıyor.

Yorum

• Sahanın tek iyisiydi.
          BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• bence de sahanın en iyisiydi..bide kamil ahmet

Yorum

• Casper gibi bir şey oldu dün. Resmen rakibin içinden geçiyor.
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• bu maçta beğendim.teknik kapasitesi gerçekten iyi.top ayağına yapışıyor.topu kolay kolay kaybetmiyor.biraz babel e benzetiyorum bu özelliğini.

bu maçta eksik olarak gördüğüm tek şey topu biraz daha erken ayağından çıkarması gerekiyor.yönetim ve takım adına iyi bir transfer
                TEKKEBALL

Yorum

• bu adami ekubunla forvet pozisyonunda oynatirdim....
                  Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Çok fenasin birader. ayaklarında ayrı bir beyin var galiba
                    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Adam sağdan sola baskı kıracak paralel pas atıyor ki en tehlikeli pas şeklidir ama kamil yanına veremiyor. Takımda böyle kalite dengesizliği olursa bireysel oyun başlar ona göre.

Yorum

• İlerisi için bize çok umut verdin sana güveniyordum ve güvenimi boşa çıkarmadın büyük adam.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Adam çok acayip. Kale gibi, tank gibi bir şey. Bir bilekleri var dehşet. Sosa'yla birlikte takımı en rahatlatan adam. Yalnız bu kaliteli adamlara eşlik edecek kalitede futbolcularımız olmazsa zamanında neler olduğunu hep birlikte gördük. Messi olsan nafile.
                          "Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• Nwakaeme'nin (top ayağindayken) ona özel bir rahatliği var, bazen hizli olmak herşey değildir...

Yorum

• Sağ kanat alacağımız zaman kendisi gibi güçlü yıkılmayan adam almamız şart. Fizik bu ligde inanılmaz değerli bir şey. Daha doğrusu fiziksizlik futbolcunun yeteneğini kullanmasına engel oluyor.
                              OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Bence harika oynadi. Henüz 100% de oldugunu düsünmüyorum. Daha iyi olacaktir. Cok zeki ve teknik bir oyuncu.... Bu adam yillarca Israel de neden kalmis?
                                Trabzonspor 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim