Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• proföser...
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Olumlu kullanmadığı 1(bir) tane top yok.

Şapka çıkarıyorum.
      2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Saygılar reis. Kimle oynamak istiyorsun söyle alsınlar gidip sana da eziyet olmasın

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kime açicak ortayı Allah aşkına hangi futbolcu ayak uydurabilyorki? En son ne zaman kafa golü attı bu takim
          Kafa golü ile sınırlandırmaya gerek yok. Hugo yan topları seven bir oyuncu ama hem Ekuban hem Tony topla içeriyi zorlayan oyuncular olduğundan ceza sahası dışında gezmeye başladı. Sadece Tony ile de alakası yok dün Novak bir pozisyonda önünü boşaltmış topu içeriye keseceğine topu yayın bayağı gerisindeki oyuncuya çıkarıyor. Santraforu pozisyona sokamaz olduk.

Bu konuda da JP'nin yokluğunu hissediyoruz.

Yorum

• statta ayağına top gelince oturanlar hep ayağa kalkıyor heyecanlanıyor..sezonun açık ara en iyi transferi hatta son yılların bile olabilir bu formla..

Yorum

• 2. golü izledikçe rakibine bilerek çarptırıp iki kişiyi ekarte ettiğini düşünmeye başladım.

Yorum

• İlk olarak Salih Kara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2. golü izledikçe rakibine bilerek çarptırıp iki kişiyi ekarte ettiğini düşünmeye başladım.
                Yarın çıksa dese bilerek çaptırdım itiraz eder miyiz yok abi çarptırdın saçmalama diye?

Şahsen ben etmem baba doğrudur derim .
                2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• göztepe maçında böyle bir pozisyon yaşandı heralde tam bilmiyorum, neden futbolcular o dar alanda rakibe topu çarptırıp verkaç yapmaz diye düşünmüştüm. dar alanda zekası yüksek nwakeme hemen örneği verdi.

yusuf'ta hiç göremiyorum bu tip zeka pırıltıları. daha çok saçıyla vücuduyla ilgileniyor heralde. iyi futbolcu bu tip pozisyonları düşünür, yeni refleksler geliştirir, antrenmanda çalışır. sağa bakıp sola pas vermek değil yani.

bu yüzden messi gelmiş geçmiş en iyi oyuncu. oyunu gerçekten anlayan adam çözüm bulur, süslemeyle uğraşmaz.

Yorum

• müthiş bir oyun zekası var. adam acaip bi adam. yattara ve jajadan sonra bize gelen en sansasyonel oyuncu bence. top ayağına yapışıyor öyle vuruşlar öyle paslar yapıyor ki insan hayran kalıyor. şaka yapmıyorum takımın bütün oyunu onun üzerine kurulmalı

Yorum

• Futbol zekası bir yana fizik olarak da ayakta kalan tek oyuncu. Komple bir futbolcu. Biraz daha hızlı olsa zaten dünya starı olurdu.

Yorum

• Yorum

• Bu adam bir sosa iki onazi üç novak dört pareira beş... Diğerleri figüran gözümde.... Yusuf falan var ama bir maç var üç maç yok ..

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Sahada hakikaten çok farklı duruyor. Yanına birde Obertan'ı alcaksın.
                            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• 100 bin euroyu fazladan haketti su ana kadar
                              Geriye donmesi gercekten sevindirici ama kendisine de üzülmüyor degilim

Yorum

• İlk golde arkadan ayağına tekme geldi ama ayakta kalmayı tercih etti ki bir çok Türk oyuncu kendini bırakırdı orda.

Zeki ve güçlü. Dripling olsaydı zaten Avrupa'da büyük bir kulüpteydi
                                sadece aşk bizimkisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X