Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Takımın birkaç maç iyi görünmesinin sebebini Nwakayeme'nin bireysel performansı gibi duruyor. Sakatlık sonrası kendine gelemedi. Yorgun ve bitkin bir hali var. Nwakayeme durunca da tüm takım durdu. Sahada ondan başka oyun aklı yok.
    . .
    . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
    . .

Yorum

• İlk olarak [KAPLAN] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Takımın birkaç maç iyi görünmesinin sebebini Nwakayeme'nin bireysel performansı gibi duruyor. Sakatlık sonrası kendine gelemedi. Yorgun ve bitkin bir hali var. Nwakayeme durunca da tüm takım durdu. Sahada ondan başka oyun aklı yok.
      Müthiş bir topçu, şu yeteneğin gençken iyi bir altyapı ile keşfedildiğini düşünüyorum, net olarak tarihte hatırlanan topçulara girerdi.

Denilen gibi takım hala sıradan, Nwakame oynarsa bir şeyler oluyor, aşırı düz topçu var.
      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Bay beyin pas vermeden önce Lundstram'ın koşacağı noktayı hesaplarken (temsili):

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müthiş bir topçu, şu yeteneğin gençken iyi bir altyapı ile keşfedildiğini düşünüyorum, net olarak tarihte hatırlanan topçulara girerdi.

Denilen gibi takım hala sıradan, Nwakame oynarsa bir şeyler oluyor, aşırı düz topçu var.

Waka tarzinda genç oyuncu bulmak zor en iyisi degerini bilelim hissettirelim yasli oyuncularin moreli düştüğünde enerjide uretemezler! Futbolda aklın bedava olmadigini sahada goruyoruz 😀

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Waka tarzinda genç oyuncu bulmak zor en iyisi degerini bilelim hissettirelim yasli oyuncularin moreli düştüğünde enerjide uretemezler! Futbolda aklın bedava olmadigini sahada goruyoruz 😀
            Çok tuhaf tarzı yok mu ya, beli ve kalçayıla vurduğunu uçuruyor resmen, o kadar övdükler barış alper bile uçtu bir vuruşta, hadi bunları yapabiliyorsun üzerine dar alanda müthiş yetenekli, bilekleri kıvrak, hadi arkadaş bunuda yapıyorsun üzerine gidip sahayı sanki üstten görür gibi pas atıyor. Tek sıkıntısı muhtemelen artık 40 yaşında olduğu için koşamıyor
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Şu adamı ve viscayi neden idareli kullanmıyoruz. Adamların posasini çıkartıyoruz. 45 dakika faydalanalim artık bu iki iskden. Yedekleri de var artık hem de.

Yorum

• Gücünü büyük oranda kaybetmiş olsa da yine kilidi çözebiliyor. Adam yine sekerek maçtan çıktı su kaynatıp duruyor bakalım ne olacak...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• O kadar transfer yaptık yine wakaeme birşeyler üretecek diye bekliyorum. Bu adam olmadığında hücum yönümüz çok kısır hissettiriyor. Üzücü bir durum. Wakaeme futbolu bıraktığında inşallah o bölgeyi doldurabilecek başka bir kaliteli ayak bulabiliriz.

Yorum

• dedem derme çatma devam ediyor korkuyorum sakatlanacak
                    yüklenmemek lazım fazla dedeye
                    ileride teknik ekipte yer alır mı diye düşünür oldum

(UEFA)

Yorum

• "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 23. haftasında İkas Eyüpspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında ağrı hisseden oyuncumuz Anthony Nwakaeme'nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ bacak alt arka adelesinde yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır”

Yorum

• İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        "Futbol A Takımımızın Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu 23. haftasında İkas Eyüpspor ile oynadığı karşılaşma sonrasında ağrı hisseden oyuncumuz Anthony Nwakaeme'nin yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sağ bacak alt arka adelesinde yaralanma tespit edilmiştir. Oyuncumuzun tedavisine sağlık ekibimizce başlanılmıştır”

Yani?

Yorum

• Yazin 3 hafta oradan

Yorum

• Bjk maçında olmaması kötü oldu.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• 90 kaldırmıyor maalesef.

Son yarım saat değerlendirmek lazım.
                              *
                              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• kederlendim naduzor dedeme armağan ettim

Ağlıyorum ağlıyorum
                                Dara düşmüşüm ben dara
                                Baka baka yorulmuşum
                                Geleceğin o yollara

İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjk maçında olmaması kötü oldu.

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim