Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• nwakema Trabzonspor istatistiklere baktim.

Gol olarak Trabzonsporun ilk 10 (49) da 4 gol daha atarsa Ünal Karamani (52) geciyor 9 oluyor.

En golcu yabanci Sota(79) bizde

Asistlerde 42 asist ile 8 sirada 5 asist daha yaparsa Colmani (46) gecip 7 olacak.
    Yabancilarda toplam 79 asist ile Yattara 2. sirada .

en golcu ve en cok asist yapan topcu Hami Mandirali 268 gol ve 122 asist ile.

Transfermarkt verilerine göre bu sayilar

Belki Arabistana gitmese bizde kalsa Sota ve Yattara yi gecer ve en iyi gol ve asist yapan Trabzonsporlu yabanci olacakti

In dieser detaillierten Statistik werden die torgefährlichsten Spieler des Vereins Trabzonspor angezeigt. Für eine detaillierte Suche stehen die Parameter „Wettbewerb“, „Position“ und „Detailposition“ zur Verfügung.

izeldim cogu topcularin verileri var burda belki 1-2 eksik fazla.
    daha eskilerin verileri dogru mu bilmiyorum ama.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 21.01.2025, 07:15.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• bu adam ölse, mezarından çıksa yine oynar, öyle bir kafa.
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Adam hala özel olarak tribün selamlayacak kapasitede.Büyük herif.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• nnaduzor dedem saygı ile selamlıyorum

(UEFA)

Yorum

• Bay haftası iyicene dinlendin , Kayseri'yi sucuk gibi yersin bence
            Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek :tsamblem:

Yorum

• İlk olarak Erhan Sezer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bay haftası iyicene dinlendin , Kayseri'yi sucuk gibi yersin bence
              Sakatlanmasa yerdi.

İki hafta yokmuş.
              Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu dakikadan sonra çok birşey beklememek lazım bir ileri beş geri şeklinde. Ben hayret ediyorum 40 yaşındaki Dzeko, Tadic,Mertens gibi adamlar maç kaçırmıyor bizimkilerin götleri doğrulmay.

Yorum

• Bir yerde patlayacaktı. Nispeten kolay bir rakibe denk gelmesi iyi oldu ama yedeğinin bile olmaması ister istemez düşündürüyor.
                  www.x.com/zykmda

Yorum

• İstanbullularin da 35 yaşında oyuncuları var ama sakatlanmiyorlar. Waka gibi güçlü ve fiziği iyi oyuncu niye böyle arıza vermeye başladı anlamadım. Arabistan a gitmeden önce bizde sakatlanmiyordu. Oraya gitti geldi bozuldu.
                    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bir yerde patlayacaktı. Nispeten kolay bir rakibe denk gelmesi iyi oldu ama yedeğinin bile olmaması ister istemez düşündürüyor.
                      kolay degil yaa yeni hocalari da geldi fenâ hoca degil bence, kesin puan kaybi yaz kenara
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Yedek kulübesinde olsa bari.

Trabzondaki maçta yedekti, girip efsane bir asist yapmıştı denswile. Puanı o şekilde kurtarmıştık

Yorum

• Maç kadrosuna dahil edilmiş gurban olduğum

Yorum

• Yaşlandık be reis

Yorum

• malesef adam bitik. milli takıma alınmama nedeni de bariz belli. defansa gelmez, geri koşamaz, pres yapmaz. sadece hücum bölgesinde ayağına topu atacaksın. geri gelmesi çok büyük hataydı. boşa giden paralar.
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Haydi son bir tarih yaz ve Bu sezon hep birlikte en azından Türkiye Kupasını Kazanalım.Haydi Nwakaeme sana güveniyoruz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim