gir de şu oyunu kopar be kral.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Anthony Nnaduzor Nwakaeme
Daraltma
X
-
Bu adamin sakat oldugunu ve topa hamle bile yapamayacak kadar gucsuz durumda oldugunu ben tv karsisinda goruyorum da, teknik ekipte yer alan 500 tane özevlat yerli antrenor ordumuz goremiyor mu ?
Bilal bile girse olurdu, en azindan bacaklar kosar ve topa vurabilir ?
Antrenorler takimi calistirmiyor, oyuncular ne durumda anlamaya bile calismiyor, bu seviyelerde cok buyuk skandaldir. TS torpilli eski futbolcular yuzunden 1 sampiyonluktan oldu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Göztepe maçında sakatlanmadı mı? Alanya maçında yoktu ki... Zaten 5 dakika oynasa, topu tutardık, maç biterdi.İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe olduysa Alanya maçında oyundan alınman ile başladı. Sonra sakatim dedin. Sonrada kayboldunAkıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Göztepe maçında 10 kişi kaldığımız icin oyundan alındı.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGöztepe maçında sakatlanmadı mı? Alanya maçında yoktu ki... Zaten 5 dakika oynasa, topu tutardık, maç biterdi.
Bizim için coknonemli ve tarihi mac olan fb kupa maçında sakatlandı.
Ancak hala daha tam toparlayamadı.
Şampiyonluğu fb kupa maçında verdik as takımla çıkarak.kendimize cok zorlu bir fikstür olusturduk.takim da o yoğunluğu kaldıramadı.sonucta 3 ay top oynamamışlardı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum