Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anthony Nnaduzor Nwakaeme

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adamın ağır olduğunu ve kontraya uygun olmadığını zaten biliyorduk.

Onun dışında ilk golde ki gol vuruşu hoşuma gitmese de genel itibariyle oyun görüşü ve birebirleri gayet güzeldi..

Benim tek merak ettiğim ne kadar sorumluluk alacağı..

Mesala beşiktaş maç boyunca Quaresmanın tarafını kullanıyor ya Nwakaema bize bu ayrıcalığı tanıyacak o devamlılığı var mı merak ediyorum..

Yorum

• İsrail' de ne goller atmış bu adam öyle ya...

(UEFA)

Yorum

• Gelirken 5 gol 5 asistlik katki beklemeyenler, nereden buldular, dandik soyle boyle diyenler simdi yavas, her mac aynisini beklemeyin diyorlar. Arkadasim zaten her mac 2 gol 1 asist yapabilecek olsa ligi 40 gol 20 asistle tamamlar. Biraz tutarli yorum yapalim. Babel’in esini 5’te 1 fiyata getirdin. Tadini cikar. Bu oyuncunun 10 gol 10 asistlik bir katki yapmasi inanilmaz olur. Hepimizin bildigi uzere hayranlikla 10 sene izledigimiz Yattara sadece 2 sezon o istatistigi yapabildi. Hele ki 4 sezon bombostu.

Yorum

• Direk sonuca oynuyor, yusuf da öyle. Zaten santraforlar golcü. Nereden nereye. Bir ara golcü diye kivraniyorduk, rakip kaleyle alakamız yoktu.

Yorum

• Gs maçında kimin yanından atıp geçmişti? Baya da fark atmıştı elemana. Ağır görünüyor ama adım boyu biraz uzun gibi. Ayakları da çabuk.

Bikaç maç daha izleyelim bakalım.

Yalnız ben geç gelip ilk maçına bu kadar etki eden, bu kadar ağırlığını koyan fazla futbolcumuzu hatırlamıyorum. Yattara ilk maçında Konyaya 2 gol mü ne atmıştı, Ceyhun devre arası gelip antepe atmıştı galiba 2 tane.

Adam paramparça etti gs’nin sağ tarafını. Sosa’ya da çok olumlu etkisi oldu Tonynin. Bol bol sola oynadı Sosa.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak r9emre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gelirken 5 gol 5 asistlik katki beklemeyenler, nereden buldular, dandik soyle boyle diyenler simdi yavas, her mac aynisini beklemeyin diyorlar. Arkadasim zaten her mac 2 gol 1 asist yapabilecek olsa ligi 40 gol 20 asistle tamamlar. Biraz tutarli yorum yapalim. Babel’in esini 5’te 1 fiyata getirdin. Tadini cikar. Bu oyuncunun 10 gol 10 asistlik bir katki yapmasi inanilmaz olur. Hepimizin bildigi uzere hayranlikla 10 sene izledigimiz Yattara sadece 2 sezon o istatistigi yapabildi. Hele ki 4 sezon bombostu.
              Anthony 8 golü görür gibi.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adamın ağır olduğunu ve kontraya uygun olmadığını zaten biliyorduk.

Onun dışında ilk golde ki gol vuruşu hoşuma gitmese de genel itibariyle oyun görüşü ve birebirleri gayet güzeldi..

Benim tek merak ettiğim ne kadar sorumluluk alacağı..

Mesala beşiktaş maç boyunca Quaresmanın tarafını kullanıyor ya Nwakaema bize bu ayrıcalığı tanıyacak o devamlılığı var mı merak ediyorum..
                Quaresma oynuyorsa dert edinmeye gerek yok bence
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Quaresma oynuyorsa dert edinmeye gerek yok bence
                  Quaresma lider karakterli ve devamlılığı var sadece yaş ile ilgili bir durum değil bu..

Bazı oyuncular maç içersinde kopmalar yaşar bunun durumu ne onu merak ediyorum sadece yoksa çok katkı verecek o kesin.

Yorum

Quaresma lider karakterli ve devamlılığı var sadece yaş ile ilgili bir durum değil bu..

Bazı oyuncular maç içersinde kopmalar yaşar bunun durumu ne onu merak ediyorum sadece yoksa çok katkı verecek o kesin.
                    fazlasıyla bencil bir oyuncu. yetenekli olması bunu değiştirmiyor. önemli olan oyuncunun totalde verdiği faydadır onun da böyle bir durumu yok adam sadece varlığı ile tehdit. içeri beş yüz tane orta açıyorlar o da o sistemin ana parçası. dikkat ettiğim kadarıyla sadece büyük maçlarda kendini gösteriyor özellikle avrupa kupası maçlarında. gazla oynuyor bi nevi yani
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

fazlasıyla bencil bir oyuncu. yetenekli olması bunu değiştirmiyor. önemli olan oyuncunun totalde verdiği faydadır onun da böyle bir durumu yok adam sadece varlığı ile tehdit. içeri beş yüz tane orta açıyorlar o da o sistemin ana parçası. dikkat ettiğim kadarıyla sadece büyük maçlarda kendini gösteriyor özellikle avrupa kupası maçlarında. gazla oynuyor bi nevi yani
                      Kardeş yanlış anlamada biraz ezbere konuşuyorsun..

16-17 6 gol 16 asist

17-18 5 gol 10 asist

Bu sene de 7 maçta 1 gol 6 asist..

Evet bencil ama totalde faydalı değil mi şimdi bu adam.

Yorum

• Son vuruşları iyi, hava topları iyi, adam geçme var, gol yükünü ve asist yükünü de sırtlıyor, açıkçası böyle bir adamı yıllardır arıyoruz, eğer çift haneli gol sayısını ulaşırsa (10 g, 8 asist gibi) Olcay da yarısını verirse (5g, 5a), Roda zaten formda, Abdulkadir de gol becerisini artırısa bu yıl ilk 3te tutarlar bizi.

Yorum

• İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gs maçında kimin yanından atıp geçmişti? Baya da fark atmıştı elemana. Ağır görünüyor ama adım boyu biraz uzun gibi. Ayakları da çabuk.

Bikaç maç daha izleyelim bakalım.

Yalnız ben geç gelip ilk maçına bu kadar etki eden, bu kadar ağırlığını koyan fazla futbolcumuzu hatırlamıyorum. Yattara ilk maçında Konyaya 2 gol mü ne atmıştı, Ceyhun devre arası gelip antepe atmıştı galiba 2 tane.

Adam paramparça etti gs’nin sağ tarafını. Sosa’ya da çok olumlu etkisi oldu Tonynin. Bol bol sola oynadı Sosa.
                          Ağır gibi gözüküyor ama değil bence. Videolarından izlediğim kadarıyla defans oyuncularının yanından atıp atıp geçiyor. Fiziksel duruşundan veya koşma stilinden öyle görünüyor olabilir.
                          Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Kardeş yanlış anlamada biraz ezbere konuşuyorsun..

16-17 6 gol 16 asist

17-18 5 gol 10 asist

Bu sene de 7 maçta 1 gol 6 asist..

Evet bencil ama totalde faydalı değil mi şimdi bu adam.
                            Mesele bu değil Burak meselesinden biliyorsunuz zaten. O da çok gol atıyor ama eleştiriyoruz. Bu adam da böyle. Takım oyununu baltalayan kendi kafasına göre hareket eden biri. Bizim bütün kanatlar paslaşmaya uygun adamlar mesela. Bu yüzden Quaresma bana çok problem gelmiyor. Ama adam çok yeteneklidir bir anda skoru değiştirebilir bunlara bir şey demem
                            OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

Mesele bu değil Burak meselesinden biliyorsunuz zaten. O da çok gol atıyor ama eleştiriyoruz. Bu adam da böyle. Takım oyununu baltalayan kendi kafasına göre hareket eden biri. Bizim bütün kanatlar paslaşmaya uygun adamlar mesela. Bu yüzden Quaresma bana çok problem gelmiyor. Ama adam çok yeteneklidir bir anda skoru değiştirebilir bunlara bir şey demem
                              Hocam Burak ve Quaresmanın takım oyununa sağladığı katkı bir değil.

Quaresma ne kadar şahsi ne kadar bencil oynasa da Beşiktaş'ın hücum gücünü sırtlıyor. Şimdi Quresmayı çıkartsan adamların hücum gücü düşer ama gördüğün üzere biz Burakı çıkardık ama kimse onu aramıyor şuan.

Yorum

Hocam Burak ve Quaresmanın takım oyununa sağladığı katkı bir değil.

Quaresma ne kadar şahsi ne kadar bencil oynasa da Beşiktaş'ın hücum gücünü sırtlıyor. Şimdi Quresmayı çıkartsan adamların hücum gücü düşer ama gördüğün üzere biz Burakı çıkardık ama kimse onu aramıyor şuan.
                                Yerine Hugo yu koyduk ve takım oyununa uyum sağladı diye öyle oldu yani belki onlarda da Töre veya Olcay olsa farklı olacak üstelik Quaresma olduğu için hocası başka bir oyun planı ile oynamıyor ya da oynayamıyor bu da doğal olarak iyi ki oynuyor da sistematik bir futbol oynayamıyorlar diyoruz.
                                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X