Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Zargo Touré
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ilk golde rakibe vurdurdugu top nasil bir stoper oldugunu gosteriyor zaten.
Perica sadece o sekilde gol atabilirdi, sagolsun Zargo attirdi.
Bu nasil yillarca Fransa'da oynamis, hayret edilecek bir durum.
Bombos bir stoper.
Son yillarda izledigim en rezil stoper.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiEn son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 04.03.2019, 23:55.2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU
ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR
Yorum
-
Yav biz bu adamı ön libero oynattık bir de ve bunu savunanlar oldu şu forumda. İnanamıyorum. Sahada kaldığı her saniye zarar. İlk gol ise yeteneksizlik konusunda ders gibiEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 05.03.2019, 00:01.
Yorum
-
Irkçılık gibi alınmasın ama Afrikalı oyunculara defansif pozisyonlarda hiç güvenemiyorum. Son derece savruk ve istikrarsız oynuyorlar.Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
(Dozer) Cemil UstaTrabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..
Yorum
-
Kamil'in sakatlanmasıyla sağbekte gayet verimli işler yaptı. Tabii bunda biraz da oyunu Akhisar yarı sahasına yıkmamızın etkisi var. Kolay çalım yiyen bir oyuncu olduğu düşünüldüğünde, baskı yediğimiz maçlardaki performansı hayal kırıklığı yaşatabilir...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Kaç orta açmış içeriye, kaç bindirme yapmış? Herkes mevkisinde oynayacak. . Bu adamın yeri sağbek değilİlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanırım genel kanaat, sağ bekte sırıtmıyor, Kamil'den ve Hüseyin'den daha verimli?
Doğru muyum arkadaşlar?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum