Seneye 4 stoper ihtiyacimiz olacagini dusunecek olursak kesinlikle faydali olacaktir. Bazi arkadaslar yine bos bos gonderelim muhabbetlerine baslamis. Futbol ulemalari 2 stoperle 3 kulvarda yarisacak. "Siz goruyorsunuz, taraftar tribunde goruyor, ben salagim, ben gerizekaliyim, ben gormuyorum." - Unal Karaman. Burada bahsettigi "siz" kisisel olarak her begenmedigi oyuncunun sayfasina gidip, gonderilsin, les, cop yazan tipler. Bu tipler aynisini gecen sene Onazi ile Okay'a yapti, yokluklarinda bu ikinci devre agladilar. Bu takimin 4 tane ilk 11 oynadiginda siritmayacak seviyede stopere ihtiyaci var.
Takımın en iyi stoperi ama Hüseyin'i kazanmak pahasına yedek bırakıyoruz. Puanları topladığımız sürece sorun yok tabii ki fakat Toure oyuna daha fazla katkı sunabiliyor pas oyununa yatkın bir isim. Rotasyonlu oynamamalılar bence.
3 Stoperimiz belli seviyede. 1 tane iyi stoper alirsak 4 stopere sahip olacagiz.
Toure bunlarin icerisinde iyi alternatif olur. 550 bin € gibi miktara oynuyor ve oyna dedigin zaman oynuyor oyntmadigin zamanda oturuyor sorun yapmiyor.
Yorum