Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Vahid Amiri

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başarılar dilerim...

(UEFA)

Yorum

Hayırlı olsun.

Yorum

Hayırlı olsun
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eleman 30 yaşında ve ilk kez ülke dışına çıkıyor.

Çok akıllıca bir transfer değil.
          Yaşı itibariyle ben de öyle düşünüyorum.

İnşallah yanılırız.

Hayırlı olsun.
          • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

Sol kanat olarak almış olsakta muhtemelen orta sahada çok daha fazla izleyeceğiz kendisini.
            Galatasarayın Hagi td iken Romanya'dan aldığı bir orta saha vardı sonradan Ordu'dada oynadı biraz ona benzettim tarzını.

Yorum

İlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sol kanat olarak almış olsakta muhtemelen orta sahada çok daha fazla izleyeceğiz kendisini.
              Galatasarayın Hagi td iken Romanya'dan aldığı bir orta saha vardı sonradan Ordu'dada oynadı biraz ona benzettim tarzını.
              Culio ? hmm biraz evet, ama o daha sutör bizim Vahid'e nazaran.. yoksa benziyor biraz tarzlari sanki evet
              Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

İçimden bir ses Vahid'in Olcay'dan da, Castillo'dan da çok daha verimli olacağını söylüyor.
                Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

hayırlı olsun inşallah istediğimiz faydayı sağlar..

Yorum

Pique'ye attığı çalımı buraya ekleyen olmamış hala.

Spor videoları ve Spora dair tüm branşların video haberlerini TRT Spor farkıyla takip edebilirsiniz.

Dakika: 3:55
                    Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pique'ye attığı çalımı buraya ekleyen olmamış hala.

Spor videoları ve Spora dair tüm branşların video haberlerini TRT Spor farkıyla takip edebilirsiniz.

Dakika: 3:55
                      çalımla kalsa iyi nerdeyse asist oluyormuş ortası

Yorum

Eğer şansa bala değilse, eğer çoğu ortaları böyle ise burağa çok gol attırır..

Yorum

İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İçimden bir ses Vahid'in Olcay'dan da, Castillo'dan da çok daha verimli olacağını söylüyor.
                          messi dende iyi hatta.

Yorum

Ben oyuncuyu tanımam etmem, hiç de izlemedim.. Burda bazı arkadaşlar d.k da orta saha merkez oynadı dedi, bizimkiler de d.k da izlediyse acaba orta saha diye mi aldılar bu uşağı? Belkide ön liberosuz, çif box 2 box orta sahayla oynayacaz?

Yorum

İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              messi dende iyi hatta.
                              İyi demediki verimli dedi.. Bence aynı şey değil.. Nice iyi topçu geldi geçti ama verim (fayda) sağlayanı çok çok az oldu.

Yorum

İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İyi demediki verimli dedi.. Bence aynı şey değil.. Nice iyi topçu geldi geçti ama verim (fayda) sağlayanı çok çok az oldu.
                                insallah hepimiz yanılırızda iyi cıkar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim