Başarılar dilerim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Vahid Amiri
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Yaşı itibariyle ben de öyle düşünüyorum.İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEleman 30 yaşında ve ilk kez ülke dışına çıkıyor.
Çok akıllıca bir transfer değil.
İnşallah yanılırız.
Hayırlı olsun.
Yorum
-
Culio ? hmm biraz evet, ama o daha sutör bizim Vahid'e nazaran.. yoksa benziyor biraz tarzlari sanki evetİlk olarak Mithridates tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol kanat olarak almış olsakta muhtemelen orta sahada çok daha fazla izleyeceğiz kendisini.
Galatasarayın Hagi td iken Romanya'dan aldığı bir orta saha vardı sonradan Ordu'dada oynadı biraz ona benzettim tarzını.Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
çalımla kalsa iyi nerdeyse asist oluyormuş ortasıİlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
messi dende iyi hatta.İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİçimden bir ses Vahid'in Olcay'dan da, Castillo'dan da çok daha verimli olacağını söylüyor.
Yorum
-
İyi demediki verimli dedi.. Bence aynı şey değil.. Nice iyi topçu geldi geçti ama verim (fayda) sağlayanı çok çok az oldu.İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemessi dende iyi hatta.
Yorum
-
insallah hepimiz yanılırızda iyi cıkar.İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi demediki verimli dedi.. Bence aynı şey değil.. Nice iyi topçu geldi geçti ama verim (fayda) sağlayanı çok çok az oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum