Mehmet Yılmaz'ı severim ama bu iş için çok geç kaldı. Neredeyse yaşıt olduğu Tudor bugün GS'nin başında ve antrenörlüğe başlayalı 8 yıl olmuş. Mehmet Yılmaz'ın daha lisansı bile yok. Kendisinde hocalık potansiyeli olup olmayacağını zaman gösterir. Şu aşamada takıma sadece abilik yapabilir...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz - Yardımcı Antrenör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bu işten bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum veya antrenörlük yada hocalık fikri olduğunuda düşünmüyorum muhtemelen gel antremanda denge ol, gölge ol, orada gözük diye teklif yapıldı oda kabul etti.
hayırlısı. motivasyon anlamında + olsun ve gereksiz işlere girmesin yeter. yani hedeflenen katkıyı inşallah verirsadece aşk bizimkisi
Yorum
-
Belli ki kariyer yüzünden değil, köprü görevi olacağından tercih edilmiş. Bu arada Rıza hocadan öğrenip kendini geliştirebilirse onun ve Trabzonspor adına kâr olur. Hayırlı olsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Teknik taktik anlamda pek bişey katamayacağını eminim yönetimde biliyordur ancak büyük bir Trabzonspor aşığı olduğu yadsınamaz takıma ruh katması için alındığını düşünüyorum guruplaşmaları engelleyecektir yönetiminin amacı eğer buysa tebrik ediyorum güzel hamle.Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Facebook sayfasında Okan Buruk ile boy boy resimleri vardı bir çok tff seminerinde. Lisans çalışması yaptığını biliyorum ama türü cinsi nedir bilmiyorum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Futbolculuğunu attığı gollerle değil de maalesef sürekli ücretine iyileştirme istemesiyle hatırlıyorum. Bir yerel gazete de yardımcı hocalığıyla ilgili olarak "ara ara yapılan çift kale maçlarda da oynayıp, şık gollere imza atan Mehmet Yılmaz için oyuncular da “Kral aramıza hoş geldin” yorumları yapıyor." demiş. Treni kaçırmışız desenize, Mehmet Yılmaz şık gollere imza atmaya jübileden sonra başlamış belli ki.Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum