Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Mehmet Yılmaz - Yardımcı Antrenör
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bir camiada hiç mi futbol hayatı bittikten sonra antrenörlük eğitimi alıp seminerlere katılan.? Kendini geliştirmek için bulduğu her kursa giren.? Sonra kendisine büyük hoca olma hedefi koyup gelip yönetime beni alt yapıda görevlendirin, kendimi geliştirip ve kanıtlayıp A takıma hazır hale geleyim, gerekirse yardımcı hoca olarak da çalışayım vs. vs. diyebilen bir eski futbolcu olmaz arkadaş?
Kimi neresinden tutsan elinde kalıyor. Zorla tutup karakteri iyi olan emekli oyuncularımızı döve döve eğitimlere kurslara göndermemiz lazım artık. Nefret ettik sadece futbol hayatındaki bilgisiyle tepeden küt diye kulübeye gelen eğitimsiz eski futbolculardan.
Mehmet Yılmaz gıyabında söylesem de genele hitaben konuşuyorum. Bu şekilde başarılı olmak milyonda bir ihtimaldir. Allah sonumuzu hayır etsin.!Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
Biz diyoruz ki adamcılık olmasın takım Burak Yılmaz'ın hegomanyasından kurtulsun Burak Yılmaz'ın kankisini yardımcı antrenörlüğe getiriyorlar.
Not:Mehmet Yılmaz'ın oyunculuğunu yorumculuğunu karakterini severimİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
bunu yapsın yeterİlk olarak Gürkan Asma tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelki motivasyon olarak yardımcı olur, takımı hazırlar. Onun dışında pek etkisi olacağını sanmıyorum
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum