Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Théo Bongonda

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Devre arasında geri yollamakta fayda var. Kafasında tamamen Trabzonu bitirmiş. Ödenecek ücrete yazık ve gereksiz kadro şişkinliği
    Rabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...

Yorum

• 15 maç oynarsa bonservisi alınmak zorunda diye madde koyduranda kabahat.
      ( ゚д゚)

Yorum

• Adamı yine göremedik ula

(UEFA)

Yorum

• Zaman zaman oynatılmamasının sebebinin opsiyon kullanma zorunluluğu olduğu dile getirilse de ben buna pek pek inanmıyorum. 13 maçta 3 maç şans buluyorsa bunda başka şeyler aramak lazım. Usta zaten kafa olarak koptuğunu söylemişti. Doğum günü kutlamasındaki hareketleri de bunu gösterir nitelikteydi. Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama kadro planlaması onu kenara itti. Transfer edildiğinde ne Abdulkadir'in kanattaki performansı vardı ne de Volkan Şen alnımıştı. Kaldı ki Volkan'a bile sıra gelmiyor. Kadroya en fazla 12 yabancı alınma durumu olunca da mecburen sakat veya cezalı bir yabancı olmadığında kadroya giremedi. Sosa'nın yokluğunda bu sıkıntı ortadan kalktı ama diğer taraftan rahat maçlar oynayamıyoruz. Skoru garantilediğimiz maçlar olsa çok daha fazla şans gelirdi. Ama sen kalkıp sezon başından beri oynamayan adamı kurtarıcı olarak sahaya süremezsin. Bu anlamda Hoca'nın bir kabahati yok...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Çok büyük haksızlık yapılıyor adama, kesinlikle iyi bir oyuncu, oynamaya da hevesi var, tepkilerinden üzgün olduğu da anlaşılıyor. Kendine güvendiğine işarettir bu ama bir türlü forma şansı verilmedi adama. 1,5 milyon euro'yu niye çöpe atıyoruz? Oynat bakalım şöyle 4-5 maç görelim nedir ne değildir. Bende çok iyi intiba bırakmıştı yetenek ve altyapı eğitimi olarak takımdaki en iyi oyunculardan biri olduğu da aşikar. Bunu göremeyen futbol cahili adamların eline kaldı ona yanıyorum.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zaman zaman oynatılmamasının sebebinin opsiyon kullanma zorunluluğu olduğu dile getirilse de ben buna pek pek inanmıyorum. 13 maçta 3 maç şans buluyorsa bunda başka şeyler aramak lazım. Usta zaten kafa olarak koptuğunu söylemişti. Doğum günü kutlamasındaki hareketleri de bunu gösterir nitelikteydi. Kötü bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ama kadro planlaması onu kenara itti. Transfer edildiğinde ne Abdulkadir'in kanattaki performansı vardı ne de Volkan Şen alnımıştı. Kaldı ki Volkan'a bile sıra gelmiyor. Kadroya en fazla 12 yabancı alınma durumu olunca da mecburen sakat veya cezalı bir yabancı olmadığında kadroya giremedi. Sosa'nın yokluğunda bu sıkıntı ortadan kalktı ama diğer taraftan rahat maçlar oynayamıyoruz. Skoru garantilediğimiz maçlar olsa çok daha fazla şans gelirdi. Ama sen kalkıp sezon başından beri oynamayan adamı kurtarıcı olarak sahaya süremezsin. Bu anlamda Hoca'nın bir kabahati yok...
              artik bu maddeye bende inanmiyorum

öyle bir maddesi olan bir oyuncuyu böyle bir macta 86. dk. kimse maca almaz

mantiksiz
              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Rıza hocadan bu oyuncu ile ilgili bir açıklama bekliyoruz en azından ne durumda alınması hata mı bir şey de hocam

Yorum

• Dün yaptığını 5 yaşında çocuk yapmaz. Cezası kesilmezse eğer, iki gram otorite varsa bile o da biter gider...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün yaptığını 5 yaşında çocuk yapmaz. Cezası kesilmezse eğer, iki gram otorite varsa bile o da biter gider...
                    Köşe vuruşundaki hareket mi ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Dün yaptığını 5 yaşında çocuk yapmaz. Cezası kesilmezse eğer, iki gram otorite varsa bile o da biter gider...
                      Neyaptiki?
                      Maci izlerken dikkat etmedim kacirdim demekki
                      TRABZONSPOR

Yorum

• Bahsedildiği gibi bir madde kesinlikle yok. Çünkü Trabzonspor bu tarz gizli maddeler ile yönetilemez. Kapa bildirmek zorundadır. Bildirmediği sürece suç işler ve bu suça karışanlar 4-6 yıl arası hapis cezası alır. Köy derneği değil Trabzonspor. Yine gizli usulsüz yönetim şekilleri neticesi divan kurulunun müdahale şansı doğar. İç işleri bakanlığı da kulüp başına kayyum atayabilir. Yani müdahale kaçınılmaz.

Gelelim oyuncuya. Haksızlık vs. kesinlikle olmadığını düşünüyorum. Zaten zihnen gelişmiş bir karakter değil. Castillo bile zar zor şans buluyorken ne konuşuyoruz ki? Sahaya 10 oyuncu çıkıyor. Ama bizim istediğimiz 20 oyuncu var.

Futbol seçim işidir;

Burak çok iyi,
                        Rodallega çok iyi,
                        Damdoy formda.

Ee üçünü de birlikte mi koyacaksın? At sahaya gör Igor gibi neticeyi.

Veya;
                        Onur çok iyi,
                        Esteban inanılmaz formda. O zaman da 2 kaleci mi oynatacaksın?

Birileri elbette yedek kalacak ve sonradan katkı yapmak için hazır olacak. Sosyal medyadan tepki gösteren oyuncu aciz ve üçkağıtçıdır.

Kimse de bu transferin büyük bir hata olduğunu, hiç oynatmadığımız oyuncu için kulübümüzden neden 6 MİLYON TL çıktığını sorgulamıyor. Ohh ne güzel memleket.

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Köşe vuruşundaki hareket mi ?
                          İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Neyaptiki?
                          Maci izlerken dikkat etmedim kacirdim demekki
                          Maç başı ve sonundaki tivitleri ve maç içindeki o hereketi küçük uşak hareketi resmen.
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Şanlı SanMarino tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bahsedildiği gibi bir madde kesinlikle yok. Çünkü Trabzonspor bu tarz gizli maddeler ile yönetilemez. Kapa bildirmek zorundadır. Bildirmediği sürece suç işler ve bu suça karışanlar 4-6 yıl arası hapis cezası alır. Köy derneği değil Trabzonspor. Yine gizli usulsüz yönetim şekilleri neticesi divan kurulunun müdahale şansı doğar. İç işleri bakanlığı da kulüp başına kayyum atayabilir. Yani müdahale kaçınılmaz.
                            Celta bu tarz maddeleri koyduruyor kiralarken.

Fabian Orellana da bildiğim kadarıyla aynı şekilde kiralandı. Valencia sezon sonunda oyuncuyu almak zorunda kaldı ve yeni sezonda hiç şans vermeden başka bir takıma kiraladı.

Bongonda için bu maddeyi de başkan kabul edilebilir görüp anlaşmış olabilir. Sonuçta Bongonda gelirken Volkan ve Abdülkadir ortada yoktu. Ama şu anda elde fazla fazla kanat adamı olunca bu madde elimizi kolumuzu bağlıyor.

Başka türlü açıklama düşünemiyorum.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• tribal enfeksiyon.

abdülkadir'in çıkışı kendisinin sonu oldu

Yorum

• Bence adama yeterince sans vermedik. Iyi oynarken bir anda formaya hasret kaldı. Yabancı ve genç bir oyuncu olduğunu unutmayalım. Üstelik kiralık da. Kim olsa morali bozulur, ayrılmak ister. Ben kendisinin takımdaki en yetenekli 3 kanat oyuncusundan birisi olduğunu düşünüyorum. Yazık oldu yaşı da genç. Ileride bizi pişman edebileceği düşüncesindeyim.
                                TRABZON SPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim