Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hyun-Jun Suk

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kabul edelımkı eskı performansından eser yok ama butun faturayı ona kesmemızde biraz mantıksız gıbı gol atamıyor dıyorsak eger cardozo bıle atamıyordu (beklentılerımızın altındaydı en azından) ? mucadele etmıyor desek oda olmaz muhakakk eksık olan cok sey var ama butun suc onun değil...
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• acaba diyorum sezon başından beri damedoya değil de bu arkadaşa okadar şans verilse veya m.demire damedoydan da kötümü oynardı? ersun yanalın formayı adaletli dağıttığından şüpheliyim.yusuf yazıcıyı gördükten sonra buna eminim artık

Yorum

• Kötü futbolcu olduğunu düşünmüyorum. Belki kiralık gelme psikolojisiyle hareket etti. Belki kötü bir sistemde sivrilecek yetenekleri yoktu. Belki uyum sağlamakta sıkıntı çekti, bilemiyorum...

Şimdi de gidecek gibi duruyor. Hayırlısı olsun.
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
        Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Ömer Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          acaba diyorum sezon başından beri damedoya değil de bu arkadaşa okadar şans verilse veya m.demire damedoydan da kötümü oynardı? ersun yanalın formayı adaletli dağıttığından şüpheliyim.yusuf yazıcıyı gördükten sonra buna eminim artık
          hoca her şeyi yaptı oynatmak için. ilk 6-7 hafta banko oynadı gol atamadı, hoca da o riski daha fazla alamazdı tepkiler de vardı. kısacası suçu kendinde arasın..

Yorum

• valla iyidir, kötüdür hic beni ilgilendirmez
            cok ümitliydik, en kötü kabusumdan daha kötü performans sergiledi

tondelaya özel tesekkürlerimi sunuyorum, sayelerinde bu kamikaze forvetinden kurtulacagiz gibi

bu is olursa tondelaya özel sempati besleyecem, bir gün bir magzada formalarina rastlarsam onu alma sözü veriyorum
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Bende baya ümitliydim. Milli takımda yardıra yardıra geldi. Keşke bonservisi ile gelseydi bile dedim.
              ( ゚д゚)

Yorum

• Usta kendisine muhtemelen "Bak yeni forvet aldık ve bir sıkıntı olmadığı takdirde sezon sonuna kadar kadroya giremeyeceksin. Sen de hak vereceksin ki buraya uyum sağlayamadın hiç değilse ikinci yarıda forma şansı bulacağın bir kulübe git" demiştir. Bakalım 5-6 günde bunu başarabilecekler mi...
                Trabzon bir sevda,
                Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Bitiriciliği ve dengesi çok kötü bu da onu çekilmez kılıyor. Hayatında başarılar dileriz ama biz de olmayacak

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    trabzon nerde çin japonya kore nerde. her yönüyle arada çok farklar var ben pek başarılı olacağını sanmıyorum beyler
                    yine yanılmadım
                    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Bu adam Rodellegadan da Doye dan da Ramilden de iyi forvettir. Birisi 6-7 hafta gol atamadi demis. Bu forvetin sucu degil uretkensiz ortasaha ve kanatlarin sucudur. Su aralar oynasin bakin nasil atiyor golleri. Dun mesela....

Bir kere bos bir adam olsa PORTO nun oyuncusu olurmu, bos konusmayin

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yine yanılmadım
                        Lee Euol Yong?
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Aytaç-Zeki-Mustafa Akbaş..

Bunlardan birinin yerine her maç sürekli 18 kişilik kadroda olmalı.

Eğer 18 lik kadroda olursa patlama yapabilir.

Bu adamı parlatıp sonra memnun kalıp satın alma opsiyonunu kullanacaksak bunun tek yolu ısrarla 18 kişilik kadroya almaktır. Böylece adam bilecekki ben her daim emre amade olmam lazım hem fiziksel hem beyinsel olarak.

Akbaş-Zeki-Aytaç üçü birden çok fazla lüks 7 kişilik yedek kontenjanı için.

Yorum

• en büyük transfer bunun gitmesi oldu. Koreliler zeki, çevik olur ama bunda hiçbiri yok. Bunun gitmesi messiyi almak gibi bişey

Yorum

• Oysa ne çok sevinmiştim gelişine, çekik gözlerinle guluslerine sahit oluruz dedik ama olmadı, kan uyuşmadı derler ya seninle tamda öyle oldu.
                              Hoşça kal Suk.
                              Umarım bir gün yollarımız yine kesişir ama uyum sıkıntısı olmadan...

Yorum

• Gitti mi?
                                KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim