Başarılı olacağını zerre düşünmüyorum. Bunun birçok nedeni var. En önemlisi de iklim. Yabancı transferlerden çoook ümitli olmak Trabzonspor realitesine ters.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hyun-Jun Suk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yalnız onun gibi Koreli olan Lee Eul Yong gayet iyi katkı vermişti bizdeyken. Belki yemeklerden yana sıkıntı çeker. Trabzon'a acilen bir Starbucks bir de Japon lokantası lazım.İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületrabzon nerde çin japonya kore nerde. her yönüyle arada çok farklar var ben pek başarılı olacağını sanmıyorum beyler
Yorum
-
Bir de köpek yiyor bu adamlar
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız onun gibi Koreli olan Lee Eul Yong gayet iyi katkı vermişti bizdeyken. Belki yemeklerden yana sıkıntı çeker. Trabzon'a acilen bir Starbucks bir de Japon lokantası lazım.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
Sırf bir oyuncu için lokanta mı açsınlarİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız onun gibi Koreli olan Lee Eul Yong gayet iyi katkı vermişti bizdeyken. Belki yemeklerden yana sıkıntı çeker. Trabzon'a acilen bir Starbucks bir de Japon lokantası lazım.
, starbucks var.
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
Yorum
-
Starbucks hangi ara açıldı Trabzon'da?İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSırf bir oyuncu için lokanta mı açsınlar
, starbucks var.
Yorum
-
Forum AVM var, orada yok mu Starbucks ?İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStarbucks hangi ara açıldı Trabzon'da?
Bilmiyorum da sırf AVM var diye var dedim açıkçası
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForum AVM var, orada yok mu Starbucks ?
Bilmiyorum da sırf AVM var diye var dedim açıkçası
Şimdi baktım yokmuş.
Özellikle ABD'li basketbolcuların özlemini çektiği yer.
Yorum
-
Aydınlandım resmen, Trabzon'a gitmem bir süre o zamanİlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞimdi baktım yokmuş.
Özellikle ABD'li basketbolcuların özlemini çektiği yer.
Yorum
-
"Sabırlı, sistemli ve ekonomik; tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
"Han" değil de "Yan" diyor sanki. Sak Yan Cun yaniİlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Sak Han Cun" diye okunuyormuş
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
evt normalde sak yan cun galıba. ama cümle arasında han cun dıyede kaynayabılıyormuş .İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle"Han" değil de "Yan" diyor sanki. Sak Yan Cun yani
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum