Umut vadediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Hyun-Jun Suk
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Kardeş bi de şöyle bakmak lazımİlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam tutsa dert tutmasa ayrı dert.Tutarsa parayla alamazsın bunu Portodan,tutmazsa 1,7 milyom euro havaya atılmış para.Ama Porto eğer bu adamı sartmayıp kiralıyorsa üstüne birde sene sonunda almak için bedel koymuyorsa bu adamda iş vardır demektir ben öyle anlıyorum.
Şimdi bi forvet alsak min 5 mio.euro
E bu iş bilgisayar oyunu değil adam uyum sağlayacak vs. Filan para havaya da gidebilir
Zaten kulüpte para yok FFP denen zıkkım yüzündne zorlanıyoruz
Yönetim baktı milyonmarı saçmaktansa nasıl olsa bu sezon sabır sezonu taraftarın beklentisi de düşük , hem çok da transfer yaptık
Biz elimizdekiler satana kadar bu bi sene idare edwr bizi
Tutarsa alamayız onu söyleyim
Tutmazsa da kulüp istemez
Yani seneye mutlaka yok
Sadece geçiş elemanı
Brnce inşallah başarılı olur
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildişimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
Sakin, güçlü, hızlı, akıllı... Daha ne olsun.
Muhammet ile iyi anlaşacağına inanıyorum. Umarım birlikte oynama fırsatları da olur.
Daha yeni geldi ve takımla doğru düzgün çalışmadı bile, çok daha iyi olacaktır.
Maşallah diyelim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
ilk maçına göre Kesinlikle göz doldurdu.Pozitif bir izlenim bıraktı.Takım ilk yarıya nispeten hava ve saha şartlarının da etkisiyle daha düşük bir tempoda iken oyuna girdi.Mental anlamda iyi olduğunu gösterdi elinden geleni yaptı çok fazla pozisyon şansı bulamadı.
gittikçe kendisinin alışıp hazır olması yanı sıra takımın hazır olması ve de olası sağ kanat transferi de Hyun jun suk un performansında etkili olacaktır ilerleyen zamanlarda.ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!
Yorum
-
titi'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.
Yorum
-
Aynen o sırta dokunuşu bende gördüm tam dediğin gibi idi. Suk stoperler için baş belası olabilecek cinste.İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületiti'yi bezdirdi uzaklardan gelip kontrol altına aldığı bir uzun top vardı, stoperin çaresizliğini gördüm ki kaliteli oyuncudur titi. sonradan sırtına dokundu, nereden çıktın sen ne güzel eziyorduk muhammet'i der gibi. kardeşi dövülen abi gibi geldi olaya el koydu.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum