Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Hele bir gitsin de sonra sırma saçlı badem gözlü olur acelesi yok
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Vitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir.
        kiralik mi, tapusuylan mi?
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          kiralik mi, tapusuylan mi?
          Orasini bilmiyorum, twitter'da slovak birisi sadece Vitesse Arnheim Bero ile ilgilendigini yazdi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

Orasini bilmiyorum, twitter'da slovak birisi sadece Vitesse Arnheim Bero ile ilgilendigini yazdi.
            hemen gelip alsinlar, kiralariz ücretsiz...

Ünal Karaman

Yorum

• Pek umudum yok bundan ama 1 sene kiralik gitsin, belki para kazanırız.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Top becerisi çok kötü. Topsuz oyunda dengesiz. Gol tehdidi desen hak getire. Gönderilmeli.

Yorum

• İsmi ilk geçtiği zamanlar transfer sayfasında bir yorum görmüştüm halen çıkmıyor aklımdan;

" Geleceğin Hamsik'i"
                  .

Yorum

• Güle güle Mhomas Tüller.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• tomas müller gillerden tarzı.

yetenekleri kısıtlı ama skora katkı veriyor.sanırım mevkisini bulamamış bir oyuncu. çift forvette belki ikinci forvet rolünde oynayabilir.

yumuşak hollanda liginde kendini göstermesi olası.

hatıralarda olumlu kalacak taraflarıda olmadı değil.uzaktan bir golü.sağ açıkta yazıcı olcay bero nun üçgen paslaşmaları.

basketbol tabiriyle yan parça rol oyuncusu.

slovakyada yıllık 20 bin avro kazanan oyuncuya burada 450 bin avro verilmesi ekonomik hata idi.
                      TEKKEBALL

Yorum

• elveda

Ünal Karaman

Yorum

• Hayırlısı oldu boşuna para veriyorduk
                          TRABZONSPOR
                          iyi ki varsın Eren Bülbül...
                          İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Vitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir.
                            40 gün önceden belliymiş
                            bize ilk geldiğinde MC oynayacağını sanmıştım ama ne hikmetse kanatlarda oynatıldı sonradan kadroya giremedi en son olarakda uzatmalarda oyuna gidip sarı kart görme görevi veriliyordu.
                            inşallah sözleşmesine sonraki transferine şu kadar diye madde koymuşuzdur bu eleman hollandadan 4-5 m€ Bonservisle gider.

Yorum

• Profesyonel futbolcumuz Matus Bero'nun, Vitesse kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.

Anlaşmaya göre; Vitesse kulübü şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 1.640.000-EUR ödeyecektir.

Buna karşılık futbolcumuz Matus Bero ile yapılan fesih sözleşmesi gereği oyuncuya, fesih tazminatı olarak 550.000.-EUR ve menajeri Karol Csonto'ya 150.000.-EUR menajerlik hizmet bedeli ödenecektir.

Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

Saygılarımızla,

Kilit.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X