Vitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Matúš Bero
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
Hele bir gitsin de sonra sırma saçlı badem gözlü olur acelesi yokTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
kiralik mi, tapusuylan mi?İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Orasini bilmiyorum, twitter'da slovak birisi sadece Vitesse Arnheim Bero ile ilgilendigini yazdi.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekiralik mi, tapusuylan mi?
Yorum
-
hemen gelip alsinlar, kiralariz ücretsiz...İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrasini bilmiyorum, twitter'da slovak birisi sadece Vitesse Arnheim Bero ile ilgilendigini yazdi."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
tomas müller gillerden tarzı.
yetenekleri kısıtlı ama skora katkı veriyor.sanırım mevkisini bulamamış bir oyuncu. çift forvette belki ikinci forvet rolünde oynayabilir.
yumuşak hollanda liginde kendini göstermesi olası.
hatıralarda olumlu kalacak taraflarıda olmadı değil.uzaktan bir golü.sağ açıkta yazıcı olcay bero nun üçgen paslaşmaları.
basketbol tabiriyle yan parça rol oyuncusu.
slovakyada yıllık 20 bin avro kazanan oyuncuya burada 450 bin avro verilmesi ekonomik hata idi.TEKKEBALL
Yorum
-
40 gün önceden belliymişİlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVitesse Arnheim Bero ile ilgileniyormus. Yerinde olsam giderim, hem Avrupa Ligine katilma sansi olur hemde orada kiymeti buradan cok bilinir.
bize ilk geldiğinde MC oynayacağını sanmıştım ama ne hikmetse kanatlarda oynatıldı sonradan kadroya giremedi en son olarakda uzatmalarda oyuna gidip sarı kart görme görevi veriliyordu.
inşallah sözleşmesine sonraki transferine şu kadar diye madde koymuşuzdur bu eleman hollandadan 4-5 m€ Bonservisle gider.
Yorum
-
Profesyonel futbolcumuz Matus Bero'nun, Vitesse kulübüne transferi konusunda anlaşma sağlanmıştır.
Anlaşmaya göre; Vitesse kulübü şirketimize sözleşme fesih bedeli olarak 1.640.000-EUR ödeyecektir.
Buna karşılık futbolcumuz Matus Bero ile yapılan fesih sözleşmesi gereği oyuncuya, fesih tazminatı olarak 550.000.-EUR ve menajeri Karol Csonto'ya 150.000.-EUR menajerlik hizmet bedeli ödenecektir.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.
Saygılarımızla,
Kilit.Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum