Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence bugün kendisinden beklenen performanstan fazlasını verdi yetenek var en azından şu haliyle koşmaktan aciz olup 100kiloluk adama Kayseri maçında madara olan Aytaç tan çok daha iyidir . Şampiyonluğa oynayacak bi takımda şu haliyle yetersiz, özgüveni ve oyuna hakimiyeti eksik kiralanması gerek ama içinden bi Okay çıkabilir Beronun inanıyorum..

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Maçın ilk yarısında iyi işler yaptı. Oynamadan açılabilecek bir oyuncu değil.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Umudu kesmiştim ama dün ilk yarı baya iyi geldi gözüme.
        Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Koşan adamı hep sevmişimdir ama biraz daha dolu koşmasını öğrenmesi gerekiyor.
          https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Tek eksiği form ve biraz özgüven. Kazma vs sözlerine katılmıyorum ki ilk sayfaları okuduğunuz zaman zaten Bero kendini kanıtladı o konuda
            Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• kadroda tutulmalidir

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kadroda tutulmalidir
                Sürekli 11'de oynatacaksak kesinlikle kadroda tutulmalıdır. Fakat şu haliyle eğer hedefimiz şampiyonluk diyorsak kendimizi kandırmış oluruz. Forumdaki üstün skautların düşündüğü aksine hiçbir zaman kalitesiz bir oyuncu olarak görmedim kendisini. Belli ki bu adamın oynaması lazım. Eğer oynatmayıp yedek rotasyon falan düşünüyorsak ne yazık ki üstün skautlar haklı çıkacak ve eksilere düşebilecek. Bero'ya üzülmedim diyelim 2.5 milyon euromuza olacak olan ...

Eğer hedef şampiyonluksa Bero yerine tecrübesi olan bir rotasyon düşünülmeli kanaatimce.

Ben kendisinin önümüzdeki sezon düzenli forma giyebileceği bir kulübe kiralanması taraftarıyım.

Aslında bu kadar şey yazdıktan sonra acı gerçekler aklıma geldi Yazdıklarımı da silmeye kıyamadım. Ama gerçekten futbolun futbol olduğu bir ülkede olsaydık yukarıda yazdıklarımın olmasını isterdim.
                9 # Osvaldo'

Yorum

• Satılması için oynatılabilir.
                  TRABZONSPOR futbolcusu değil
                  HER CANLI ÖLÜMÜ TADACAKTIR

Yorum

• Degersiz bir oyuncu değil ama düzenli forma giyebileceği bir takıma kiralanmalı bir sezon

Yorum

• yüksek bonservis ücreti ve slovakyaya göre oldukça yüksek maaş verildi.450 bin avro.senelik ve kemiksiz.slovakyada muhtemelen 30 bin avroya oynuyordur.

ikinci forvet rolünde oynar.8 numara yada 10 numara özellikleri yok.slovakya liginin fazla bi numarası yok zaten.genelde istatistik kasıp oyuncu satma üzerine kuruludur.lig mantığı bu şekilde işler.
                      TEKKEBALL

Yorum

• akşam çok iş düşecek sana koç hadi göreyim seni
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                        Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                        Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Sezon sonu gönderilmeli. Ndiaye, tolgay falan gelecekse oynayamaz. Ama bugün fener Macinda en iyi Macini oynayacak. Öyle hissediyorum

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sezon sonu gönderilmeli. Ndiaye, tolgay falan gelecekse oynayamaz. Ama bugün fener Macinda en iyi Macini oynayacak. Öyle hissediyorum
                            Bonservisi kesinlikle verilememeli, o kadar iyi kadro kuracağız ki göreceksin diyorsan kiralık gönderilebilir.
                            BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Asla yeteneksiz falan değil ama o sakatlığı yaşadıktan sonra bir türlü formunu bulamadı. Önümüzdeki sezon kampında değerlendirilmeli durumuna göre oynayabileceği bir takıma kiralanabilir.

Yorum

• Olmuyor kanka.
                                edit: TOTEM:d
                                En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 27.05.2017, 20:13.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim