Potansiyel var bencede kiralanmalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Matúš Bero
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Olcay çıldırıyorsa iyi yoldaİlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknigi yok, oyun görüsü yok. Olcayi cildirtti. Cabuk da düsünemedigi icin daha cok kizar olcaylar ona.
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
ağır falan deniliyor, reaksiyonları gayet iyi, adımları sık. çabuk hareket ediyor. top ayağındayken heyecanlı. daha yüksek kalite lazım tabi ki ama türk oyuncularında olmayan fiziksel kalite var. biraz daha rahat olabilirse daha iyi oynayacaktır. 4 sene boyunca oyuncumuz. kiralama olabilir, takımda kalabilir bence değeri yükselecektir. zarar edeceğimizi zannetmiyorum.
Yorum
-
gelişme kaydedebileceği bir takıma kiralanırsa geleceği olabilirTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Aytaç'ı gördükten sonra hata yaparsam korkusu satmıştır.Tabi son maçlarda iyi değildi elbet ama yine de acı bir durum. Sakatlıktan sonra az olan özgüveni bayağı yerlerde. Ayrıca orta saha oyuncusuna göre çok kötü paslari.En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 00:30."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Bende cildiriyorum. Bir ince pas yok, topla kavga ediyor. Umut bulutun orta saha versiyonu. Gereksiz faul yapmaktan da vazgecmiyor. Cevre kontrolü önemli orta sahada. Onaziden bir pas aldi, arkasinda rakip yok bero heyecandan ölüyor. Bir topa bas, sag sola bak, top iste ve dagit. Oyunu ac birseyler yap. Kosmak disinda. O pozisyonda oynayan Adam kendini begenmis olacak, ben en iyisiyim diyecek. Beroya verilen Sans Abdülkadire verilmeliydi.İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcay çıldırıyorsa iyi yolda
En son kanterts tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 01:59.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum