Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Potansiyel var bencede kiralanmalı

Yorum

• Teknigi yok, oyun görüsü yok. Olcayi cildirtti. Cabuk da düsünemedigi icin daha cok kizar olcaylar ona.

Yorum

• İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teknigi yok, oyun görüsü yok. Olcayi cildirtti. Cabuk da düsünemedigi icin daha cok kizar olcaylar ona.
        Olcay çıldırıyorsa iyi yolda
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• 2.yarıda oynadığı en iyi karşılaşmaydı ama yine de takımın diğer oyuncularına bakıldığında geride. Onazi'nin yokluğunda muhtemelen FB maçına da 11'de başlayacak...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• ağır falan deniliyor, reaksiyonları gayet iyi, adımları sık. çabuk hareket ediyor. top ayağındayken heyecanlı. daha yüksek kalite lazım tabi ki ama türk oyuncularında olmayan fiziksel kalite var. biraz daha rahat olabilirse daha iyi oynayacaktır. 4 sene boyunca oyuncumuz. kiralama olabilir, takımda kalabilir bence değeri yükselecektir. zarar edeceğimizi zannetmiyorum.

Yorum

• Ilk yari gayet iyidi 60 dan sonra o da düştü.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• gelişme kaydedebileceği bir takıma kiralanırsa geleceği olabilir
                Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• ilk yarı oynanan iyi oyun bero sayesinde, ikinci yarı oynanan kötü oyun da beronun yüzünden.

Yorum

• Fena değildi, iyi oynadı

Yorum

• Bir şeyler var bu çocukta diyorsun ama sahada hiç rahat değil ya,özgüven baya eksik.
                      Karakteri bu yapacak bir şey yok.

Yorum

• Aytaç'ı gördükten sonra hata yaparsam korkusu satmıştır.Tabi son maçlarda iyi değildi elbet ama yine de acı bir durum. Sakatlıktan sonra az olan özgüveni bayağı yerlerde. Ayrıca orta saha oyuncusuna göre çok kötü paslari.
                        En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 00:30.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• iysin, böyle devam

adim adim ilerle, gelis
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben çok beğendim Bero'yu,olması gereken yerde verimli oldu,çıkınca topa hakim olmakta zorlandık,daha yaşı genç,üzerine kor.
                            • Memento mori

Yorum

• Sezonun ilk yarısında en iyi oyuncularımızdan biriydi sakatlıklardan sonra formu düştü seneye iyi bir kampla kendine gelecektir ben inanıyorum

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olcay çıldırıyorsa iyi yolda
                                Bende cildiriyorum. Bir ince pas yok, topla kavga ediyor. Umut bulutun orta saha versiyonu. Gereksiz faul yapmaktan da vazgecmiyor. Cevre kontrolü önemli orta sahada. Onaziden bir pas aldi, arkasinda rakip yok bero heyecandan ölüyor. Bir topa bas, sag sola bak, top iste ve dagit. Oyunu ac birseyler yap. Kosmak disinda. O pozisyonda oynayan Adam kendini begenmis olacak, ben en iyisiyim diyecek. Beroya verilen Sans Abdülkadire verilmeliydi.
                                En son kanterts tarafından düzenlendi; 22.05.2017, 01:59.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim