Harcanacak bir adam değil,kesinlikle üzerinde durulması gerekiyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Matúš Bero
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
5 dakika içinde yine yorumunu bırakmışsın.Bir gitsin de kurtul.İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSifir yetenek. Hicbir özelligi yok. Dümdüz slovakya ligi oyuncusu. Bunu alanlara 2.5 milyon Euro verenlere yaziklar olsun. Kosu stili bile topcu degilim diyor.
Yorum
-
O gelmiş kan davalısı. Tamam kötü kabul ediyoruz. Sıkma kendini bu kadar.İlk olarak kanterts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSifir yetenek. Hicbir özelligi yok. Dümdüz slovakya ligi oyuncusu. Bunu alanlara 2.5 milyon Euro verenlere yaziklar olsun. Kosu stili bile topcu degilim diyor."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
TS tarihinde izlediğim en kötü yabancı futbolculardan birisi. Her anlamda berbat futbolcu, sıradan Anadolu takımlarının 150-200 bine ya tutarsa diye alıp sezon sonu yolladığı dümdüz topçular sınıfına giren oyuncuya 2.5 milyon euro vermişiz. Scout saçmalığından nefret ettim, başlarım scout ekibine git Avrupa da 30 yaşında gözden düşmüş isimli futbolcuyu al getir ne gerek var bu tarz transferlere Porto muyuz biz ? Beni genç oyunculardan soğuttular. Ligde galibiyetin değeri olmuş 1.8m TL, Antalya nın kadrosu komple çöplük ama forvetlerinde dünya yıldızı var diye ilk 5 e giriyorlar Avrupa ya gidiyorlar, bide bize bak. Genç oyuncu yetiştirecekmişiz, al sana genç oyuncu."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
Ne diyorsun?İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO gelmiş kan davalısı. Tamam kötü kabul ediyoruz. Sıkma kendini bu kadar.
Yorum
-
Sene başı transferlerinin scout sistemi ile falan yapıldığını hiç düşünmüyorum. Transfermarkt'a girmişler kim çok gol/asist yaptıysa onunla ilgilenmişler. Bero ve İbanez bunun en büyük kanıtı.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
Hala aynı durumda, Gürcistan liginden 150bin euroya gelecek düz bir topçu kadar. Malesef iyi tokatladılar.Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum