ne şampiyonluğu ya! gençlerin takıma monte edilmesi ve savaşan bir takım yaratmaya çalışmak çok doğru, finansal durumumuz içinde en doğrusu yapılıyor şu an, ama bu 20 lik delikanlılar takıma alışacak sonrada futboluyla hem istanbul köpeklerini hemde bu adi düzenin tetikçilerini yenecekte şampiyon olacak.. hayaller aleminde yaşamayın kendinizide inandırmayın, çocuklarda daha 5-6 haftada tribünlere bakıp ulan biz nereye geldik demesinler..
ne şampiyonluğu ya! gençlerin takıma monte edilmesi ve savaşan bir takım yaratmaya çalışmak çok doğru, finansal durumumuz içinde en doğrusu yapılıyor şu an, ama bu 20 lik delikanlılar takıma alışacak sonrada futboluyla hem istanbul köpeklerini hemde bu adi düzenin tetikçilerini yenecekte şampiyon olacak.. hayaller aleminde yaşamayın kendinizide inandırmayın, çocuklarda daha 5-6 haftada tribünlere bakıp ulan biz nereye geldik demesinler..
şampiyonluk mu?
BU ADALETSİZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELEN YETER TRABZONSPORUM
dipnot: sıkmayın canınızı bir şampiyonluk gelir bir şampiyonluk gider
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
adam 20 yaşında 2 yıldır takımında banko oynuyor fm'de 10 tane taliple oyunu açıyor bir çok takımın da önceden gündemine gelmiş, dünyanın golünü asistini yapmış bu seneyi de şampiyonlar ligi ön elemelerinde gol ve asistle açmış.
ramil gibi olmaz buna kesin iyi bir para verdiler. en az 1-2 milyon euro bekliyorum. büyük ihtimalle de rotasyonda düşünüyor bizimkiler. bu adam bu sene biraz iş yapsın seneye 10 milyon euro çünkü halihazırda belli bir piyasası var.
Hayırlı olsun, umarım takımın vazgeçilmezi olur. Böyle transferler hep daha çok heyecanlandırıyor beni. Mücadele edip yetenekleri doğrultusunda bir standartta oynaması ligimiz için yeterli olur diye düşünüyorum
Yorum