Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Matúš Bero

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Evet Matus Bero transferini sizde benim gibi ilk duyduğunuzda aramışsınızdır ve YouTube videolarını izlemişsinizdir. Ben izlediğim zaman o kadar hantal o kadar çöp bir oyuncu gibi geldi ki anlatamam. Bu adam tamamen para ziyanı dedim ancak sadece bir video ile yargı yapılamayacağını görmüş oldum.
    Yakın zamanda TsunamiTV61 YouTube kanalının editlediği bir videoya denk geldim ve fikirlerim bu adam hakkında tamamen değişti.
    Akıllı-Çevik-Klas-Hırslı-Gol attırmayı seven bir oyuncu oldugunu gördüm sizde bu fikri değiştirebilirsiniz. Bu adama bence bu yaşı ve yaptıklarıyla 2 milyon verilse hiç bir şekilde zarar edilmez diye düşünüyorum.

Bahsettiğim video;
    "Gerçek ol, görülmeyene mercek ol."

Yorum

Daha büyük sürüm için resme tıklayın 

İsim: 49671.jpg 
Görüntülenme: 2 
Boyut: 56.5 KB 
Kimlik: 11205928
      Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
      Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak..
      Nazım Hikmet

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Bero'da özel hiçbir şey göremedim. İstatistikleri çok güzel ama videolardan izlediğimde doğru zamanda doğru yerde olmaktan başka bi yeteneği yokmuş gibi geldi. Umarım beni şaşırtır.

Yorum

İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bero'da özel hiçbir şey göremedim. İstatistikleri çok güzel ama videolardan izlediğimde doğru zamanda doğru yerde olmaktan başka bi yeteneği yokmuş gibi geldi. Umarım beni şaşırtır.
          Onu bile yapamayan oyuncularımız var be kardom
          Akışına bırak
          İyiyse para kazanırız
          Kötüyse 1 mio yoro gider
          Takma kafana

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
          şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Onu bile yapamayan oyuncularımız var be kardom
            Akışına bırak
            İyiyse para kazanırız
            Kötüyse 1 mio yoro gider
            Takma kafana

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
            o konuda bir sıkıntım yok ya. transferine de kötü bakmıyorum. sonuçta düşük bütçeli, genç bir oyuncu her türlü elden çıkarırız.

Yorum

İlk olarak FurkanT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tüm spor dallarında en önemli şey fundamental. Futbolda fundamentalin en kritik öğesi de positioning.
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

Bu akşam Trencin-Legia maçı var, izleyelim
                BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu akşam Trencin-Legia maçı var, izleyelim
                  Bu çocuğu çok merak ediyorum...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

Trencin'de izleyeceğimiz oyuncu Matus Bero iken rakip Legia'nın teknik direktörü sezon başı adı bizimle anılan Arnavut Besnik Hasi.
                    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

iyi hücum pres yapar, forvette buna yardımcı olacak biri iyi olur. daha oralarda rakibi zorlayan takımın defans başarısının ne kadar arttığını göreceğiz. rodallega bu konuda iyi mesela.

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Tüm spor dallarında en önemli şey fundamental. Futbolda fundamentalin en kritik öğesi de positioning.
                        dediklerinden hiç birşey anlamadım renktaş

Yorum

İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          dediklerinden hiç birşey anlamadım renktaş
                          Tüm spor dallarında en önemli şey temel bilgi. Hani ilk öğrenmeye başladığında oturtulan bilgiler var ya onlar işte. Futbolda da bu temel bilgilerin ana öğelerinden birisi pozisyon alma. Bir çocuğa pas vermeyi, şut çekmeyi vb bilgileri aktarabilirsin. Hasbelkader bunların tamamını yapar. Doğru pozisyon almayı öğretip üstüne bunları öğretirsen hepsini iyi yapar.

Basketbolda sık kullanılır bu fundamental. Aslında tüm sporlar için gayet geçerli bir terimdir.
                          Ayağa KALK!

Yorum

Gol sevinci cok samimi ve cocukca geldi bana.Yatmaya gelen 30+lardan sonra,elinden geleni yapacak potansiyelli gencler ozellikle oyunun iki tarafinda da olan boyle bi mevki icin cok onemli..
                            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

Eee yorumlar nerde izlemedi mi kimse maçı
                              Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Cevap güzel gelsin görelim çoçuklar Allah rahmet etsin "Sebahattin abi"
                                İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
                                Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
                                Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim