Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ramil Sheidaev

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 10 kişiyken bi pozisyonda çalıma dizecekti nerdeyse devamını getiremedi yardımda gelmeyince kaptırdı.

iyiye doğru gidiş var aslında şl. oynamasıda iyi şimdi ligte düzenli forma giyebilse daha iyi olacak
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Seneye gelsin bizde başlasın. Ziyanı yok...
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Sürekli olarak oynamalı / oynaması sağlanmalı.. İnşAllah artık 11'e girecektir kulübünde..
        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• biz bu uşağı slovak bi takıma kiralamamışmıydık. zilina mı neydi..

Yorum

• İlk olarak emrahtuna tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            biz bu uşağı slovak bi takıma kiralamamışmıydık. zilina mı neydi..
            Yanlış bilmiyorsam Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala çok ucuz bir fiyata bonservisini almak istemişler ancak bizimkiler kabul etmeyince başka bir oyuncu almışlar. Bizimkilerde orada ikinci plana atacakları için geri alıp Qarabağ takımına son gün kiraladılar. Dediğim gibi emin değilim bir yerde okumuştum ama [MENTION=347]selcuk[/MENTION] eminim takip etmiştir, doğrusunu biliyordur.
            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• eyvallah abi..
              İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış bilmiyorsam Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala çok ucuz bir fiyata bonservisini almak istemişler ancak bizimkiler kabul etmeyince başka bir oyuncu almışlar. Bizimkilerde orada ikinci plana atacakları için geri alıp Qarabağ takımına son gün kiraladılar. Dediğim gibi emin değilim bir yerde okumuştum ama @selcuk eminim takip etmiştir, doğrusunu biliyordur.

Yorum

• İlk olarak cewat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlış bilmiyorsam Transfer döneminin bitmesine 2 gün kala çok ucuz bir fiyata bonservisini almak istemişler ancak bizimkiler kabul etmeyince başka bir oyuncu almışlar. Bizimkilerde orada ikinci plana atacakları için geri alıp Qarabağ takımına son gün kiraladılar. Dediğim gibi emin değilim bir yerde okumuştum ama @selcuk eminim takip etmiştir, doğrusunu biliyordur.
                evet

3m€ opsiyonu varken 500bin€ almak istediler, baskan satmayinca paf takima koyup avusturyadan siyahi santrfor transfer ettiler

bizimkiler bunun üzeri kiralik kontratini fesih etti, avrupada transfer dönemi bittiginden azerbaycan son secenek olarak kaldi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Dün Roma-Chelsea maçına bakarken Morata da Ramil'in geleceğini gördüm sanki. Tipi benziyor gibi geldi bana.
                  ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Dün Roma-Chelsea maçına bakarken Morata da Ramil'in geleceğini gördüm sanki. Tipi benziyor gibi geldi bana.
                    ramil morata kadar atletik degil

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ramil morata kadar atletik degil
                      Morata'nın da başka bir numarası yok.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• çok komik ya bizde oynatılmayan adam şamp liginde atletico madride karşı oynuyor. biz herşeyi çok iyi biliyoruz ya

Yorum

• Ramil'den pek beklenti içine girmeseniz iyi olur.

Yorum

• gecen sezon özeti

1 sezon hollanda yapsa dehset bisey olur

Ünal Karaman

Yorum

• Burak ve Rodallega var ideal bir 3 numara olur sportif ve maddi anlamda.
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ramil'den pek beklenti içine girmeseniz iyi olur.
                                Niye

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim