Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Güray Vural

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mantıklı bir transfer hamlesiydi. Giderken de sıkıntı çıkartmadı. Kendisine başarılar diliyorum.
    ( ゚д゚)

Yorum

• Yolun açık olsun Güray verdiğin emekler için teşekkürler. Seni sağ açık performansına göre transfer edip sık sık sol bek oynattık kusura bakma.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• Düzgün adam. Kötü oyuncu değil ama kötü ortamda başarısız oldu. Şanssız sakatlık olmasa belki daha iyi bir katkı yapacaktı ama olmadı.

Kısmen kendi hatası, kısmen kulübün hatası. Kayserispor'da başarılar diliyorum.
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Kayseri'de bize bir golü var. Ama olsun çok temiz iş çıkardık satmakla keratayı
          Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

• Sezon başı çok ümitliydim. Yetenek abidesi değildi ama yine de potansiyelinin çok altına düştü. Giderse başarılı olacağını da düşünüyorum. Hayırlısı olsun.
            En son oflubektas tarafından düzenlendi; 09.01.2017, 09:23.
            BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Adam hiçbir sorun çıkartmadan transfer oldu karakterli biri olduğu belli helal olsun inşallah çok başarılı olursun

Yorum

• Kilidi kim kırdı

Neyse bence bize ilaç olmasa da gelişi de gidişi de sessiz sedasız olaysız sorunsuz olması da bir değerdir.
                Kariyerinde ve yeni takımında başarılar...
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                Yükleniyor...
                X
                WhatsApp Resmi İletişim