İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Güray Vural
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İbanez'den iyi savunma yapmıyor, ortaları İbanez'den kötü ama kendisi oynuyor 2 maçlık rezil performansına rağmen.
Kayserispor maçında açtığı ortaların nerdeyse tamamı auta gitti, dünkü maçta ise defansı çalıştırdı adeta, pamuk gibi yumuşak ortalarla.
Israrlıyım İbanez en kötü Güray kadar savunma yapabilir ve hücumda ondan daha etkili olur kesinlikle."Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"
Brian Clough
Yorum
-
son 9ayda maclarimizi izlediysen her iki halinide kiyaslayabilirsinİlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu iyi haliyse..kötü hali nasıl acaba...
sol bek'te su an en iyi performansi gösterebilecek isimForvete: Tencere Hill
Sidober: Bud Spencer
Yorum
-
Orta mükemmeldi.
Yillik 800 bin dolar alan adamin müsait pozisyonda yaptığı orta.
Futbolcu, maç içerisindeki tek bir hareketle değerlendirilmez söylemini hiçe sayiyorum.
O orta, o pozisyonda yaptigin o orta ve aldiğin 800 bin USD.
Dolar kuru 3.50. Sana 800 bin USD veriyorlar ve sen o ortayi açiyorsun.
Oyle bi orta.#Dik oyna
Yorum
-
bu adamın ne si iyi.beğenmediğimiz zeki bile buna 10 basar...İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGüray çok iyi bir oyuncu şuan izleyip gipda ettiğiniz irfancani Orkan Çınarı cebinden çıkarır ben güveniyorum kendisine kaliteli bir oyuncu sürekli oynaması taraftariyimNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
Ne kadar büyük?İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor ile büyük oranda anlaştığı söyleniyor.
1/3?
%68,332?BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum