Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Güray Vural

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    3mactir iyi oynuyor
    Bu iyi haliyse..kötü hali nasıl acaba...
    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• İbanez'den iyi savunma yapmıyor, ortaları İbanez'den kötü ama kendisi oynuyor 2 maçlık rezil performansına rağmen.

Kayserispor maçında açtığı ortaların nerdeyse tamamı auta gitti, dünkü maçta ise defansı çalıştırdı adeta, pamuk gibi yumuşak ortalarla.

Israrlıyım İbanez en kötü Güray kadar savunma yapabilir ve hücumda ondan daha etkili olur kesinlikle.
      "Tanrı futbolu havadan oynamamızı isteseydi çimleri oraya koyardı"

Brian Clough

Yorum

• 700-800 bin dolar aliyor.

Kim ilk 11'ine mecbur kalmadigi surece yazar bu adami?

300 bin dolara oynasa kalsin, zaman zaman sans bulur diyecegim ama o parayi bu adama vermek yaziktir.
        #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu iyi haliyse..kötü hali nasıl acaba...
          son 9ayda maclarimizi izlediysen her iki halinide kiyaslayabilirsin

sol bek'te su an en iyi performansi gösterebilecek isim
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Güray varken bence sol bek alınması abesle iştigal.Güraya düzenli forma ver.Güray Trabzonspor'da her türlü iş yapar.Trabzonspor'un santrafor,defansif orta saha,ofansif orta saha ihtiyacı varken solbekle uğraşmamalı.

Yorum

• Kupa maçındaki performansı iyiydi ama malum rakip çok zayıftı.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• topcu degil, hali saha icin bile yumusak.

Yorum

• Allah askina cok mu ariyorlar boylelerini.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• Orta mükemmeldi.

Yillik 800 bin dolar alan adamin müsait pozisyonda yaptığı orta.

Futbolcu, maç içerisindeki tek bir hareketle değerlendirilmez söylemini hiçe sayiyorum.

O orta, o pozisyonda yaptigin o orta ve aldiğin 800 bin USD.

Dolar kuru 3.50. Sana 800 bin USD veriyorlar ve sen o ortayi açiyorsun.

Oyle bi orta.
                    #Dik oyna

Yorum

• benim gidecekler listemin ilk sırasında sen varsın Güray. o ortayi ben halisahada yapsam, arkadaslarim bi daha beni maça çağırmazlardi. haklılarda. taraftarda hakli şuanda

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Güray çok iyi bir oyuncu şuan izleyip gipda ettiğiniz irfancani Orkan Çınarı cebinden çıkarır ben güveniyorum kendisine kaliteli bir oyuncu sürekli oynaması taraftariyim
                        bu adamın ne si iyi.beğenmediğimiz zeki bile buna 10 basar...
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• yetenek yok kendini geliştirme yok salla başı al maaşı insan bir orta açmaktan aciz olur mu

dayan kondisyona bir ileri bir geri koş
                          ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• sıfır yetenek nasıl futbolcu olmuşlar ve nasıl almışız....ahh topçu olamadık bunları görünce üzülüyorum..
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Bursaspor ile büyük oranda anlaştığı söyleniyor.
                              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bursaspor ile büyük oranda anlaştığı söyleniyor.
                                Ne kadar büyük?

1/3?
                                %68,332?
                                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim