İlk olarak maskeli61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Aynen bizi susturmak istiyorlar, Nuri sana sölüyorum aloooo sana sesleniyorum duyuyormusun beni? duyuyuorsun duyuyorsun, Artik Pes Et Nuri, sizde öle bakmayin haciosmanoglu ve Sayitoglu sizde Pes edin.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
-
Ceyhunun futbolculuğu tartışılmaz şüphesiz, ama ne kadar süre layıkıyla top oynar işte o tartışılır. Bu konuda alınan en büyük bir risk takım içinde lider futbolcunun olmadığı bir dönemde liderliğe soyunabilecek bir Ceyhunun takımın diğer yıldız, ya da Trabzon kökenli futbolcular tarafından benimsenmemesidir. Diğer taraftan Murat Ocağın gönderilmesi meselesi aynı marcelinhoda olduğu gibi Ziya doğanın isteğidir, Keçeli yerine Murat Ocak. Bu hafta Keçeliyi ilk onbirde oynatması mesajmış demek ki. Şu anda takımda Murat yerinde oynayacak Çağdaş, Celalettin, hatta Risp var. Yani Ziya Doğan böyle düşünmüştür, takım içi dengelerini sağlamayı çok iyi becerirmiş kendisi .
Eğer takım içinde düzeni bozmaz ise gerçekten faydalı olacaktır.
Yorum
-
Yöentimi anlamaya çalışıyorum. Söylediklerim savunmak anlamında algılanmamalı. Ancak kavrayabildiğim kadarıyla ,yönetim şöyle bir karar almış," Ne olursa olsun takım konusunda Ziya Doğan'ın dedikleri yapılacak,kimi istiyorsa alınacak, kimi istemiyorsa gönderilecek " Bu mantığın doğru olduğunu düşünüyorum, eğer hoca diye takımın başına birisini getirdiysen ve seni yapacağı iş konusunda ikna edebiliyorsa istediğini yapacaksın, yoksa kendinle çelişirsin. İstediğini yapmaman güvenmediğin anlamına gelir , güvenmiyorsan takımın başında niye tutasın.
Yorum
-
futbolda istikrar önemli oluyor,biz bu yüzden çok futbolcumuzu eleştirip kaybetmedik mi,alınan futbolcunun böyle bir özelliği yok,geçmişide pek parlak değil,Yattara,Musampa gibi futbolcuları oynatmayan Ziya Ceyhunu oynatır mı?
inşallah yanılırım."Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Gözünü seveyim denge deme "Denge" kelimesi Elektrik Etkisi yapıyor bende. Takımın Dengesini biLmemde Bende Dengesel yönden bozukluklar oluşmaya başladı Z.D yüzünden.İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeyhunun futbolculuğu tartışılmaz şüphesiz, ama ne kadar süre layıkıyla top oynar işte o tartışılır. Bu konuda alınan en büyük bir risk takım içinde lider futbolcunun olmadığı bir dönemde liderliğe soyunabilecek bir Ceyhunun takımın diğer yıldız, ya da Trabzon kökenli futbolcular tarafından benimsenmemesidir. Diğer taraftan Murat Ocağın gönderilmesi meselesi aynı marcelinhoda olduğu gibi Ziya doğanın isteğidir, Keçeli yerine Murat Ocak. Bu hafta Keçeliyi ilk onbirde oynatması mesajmış demek ki. Şu anda takımda Murat yerinde oynayacak Çağdaş, Celalettin, hatta Risp var. Yani Ziya Doğan böyle düşünmüştür, takım içi dengelerini sağlamayı çok iyi becerirmiş kendisi .
Eğer takım içinde düzeni bozmaz ise gerçekten faydalı olacaktır.
Yorum
-
Görüşelim Hüseyin'um halı saha maçları yapayiler yoksun pisayada, yenge mi izin vermeyi yoksaİlk olarak Küçükalioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehızlı gençlik
kardeşim özledim seni görüşemiyruk haböle bi kahvalti filan olsada habu istanbulu dolansak beraber.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Yorum
-
Arkadaşlar netice de bu bir pazarlık...Ankaragücü'de bir tarafat olarak istediğini almıştır....Ben de şahsen üç sol bekimiz içinde en çok Murat Ocak'ı beğeniyordum...Ancak şu an için orta sahada Ceyhun tarzında bir oyuncuya çok acil ihtiyacımız olduğu da bir gerçek....Bence uyum problemi yaşanmazsa olumlu bir hamle olacak bu transfer....A.Ersoy...Tutkumuz,heyecanimiz,vazgeçilmezimiz.....
Yorum
-
murat ocak'i almak icin haftalarca ugra$an bu yönetim ve Ziya dogan degilmiydi ???
bi kac sene sonra bi kac futbolcu + para vererek kesin geri aliriz...
hayirli olsun......*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Ne Ceyhun'un ne de yerine verilen Murat Ocak'ın yeteneklerini abartmanın bir âlemi yok. Murat, Celalettin ve M. Keçeli ile karşılaştırıldığında iyi bir futbolcu olarak kabul edilebilir. Ama oyun karakteri savunmadan çok sol açık oynamaya müsaitti ki bizde böyle bir mevki yok, olması da mümkün değil. Celalettin konusunu ikide bir ısıtmaya gerek yok. Ziya Doğan bu takımda olduğu sürece ne satışı ne de takasını aklınıza bile getirmeyin.
Yönetimin transfer politikası(!) hakkında bir şey söylemeyeceğim, zira her şey söylenmiş zaten.
Asıl dikkatimi çeken Ziya Doğan'da şeytan tüyü olması. Zira bugüne kadar bu kulüpte görev yapan yerli, yerlinin yerlisi ya da yabancı hiçbir hoca yönetimi bu derece kontrolüne alamadı, bu derece söz sahibi olamadı ve bu derece başarısızlığa rağmen sahiplenilmedi. 7 maçta 5 meğlubiyet 1 beraberlik. Bu sonuçların yarısını bir başka hoca almış olsaydı Meydan parkındaki ağaçlardan birine asılmış olurdu herhalde. Üstelik adam yıldız isimleri göndertiyor, senede 1.3 trilyon alıp hiç oynamayanları takımda tutuyor.
Helal olsun!
Yorum
-
kadrosunda 29 yaşındaki mustafa keçeli 30 yaşındaki celaleddin varken
24 yaşındaki murat ocakı vermenin tek anlamı vardır arkadaşlar ziya dogan öyle istemiştir
ceyhunun alınmasına bile sevinemedim sene başı bu adam için ali güzeldalı verdiler yazık degilmi o onların yarısı kadar para alıyordu şimdi ne yapacaksınız fatih akyeli
ziya doğan istifa2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
transfer politikasına bak!
senin dünyaca tanınan oyun kurucun var bir kere onu o görevde oynatmıyorsun,
sonra yolluyorsun,
2 maç sonra bizde oyun kurucu eksik deyip futbolcu alıyorsun!
kafam karıştı benim,
ziya doğan daha ne istiyorsun!"Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Arada büyük farklar var, bir yabanci oyuncunun türkiyede uyum saglamasi kisa sürmez zaman ister, ama yerli oyuncu herzaman kisa sürede uyum saglama söz konusu.İlk olarak firari tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer politikasına bak!
senin dünyaca tanınan oyun kurucun var bir kere onu o görevde oynatmıyorsun,
sonra yolluyorsun,
2 maç sonra bizde oyun kurucu eksik deyip futbolcu alıyorsun!
kafam karıştı benim,
ziya doğan daha ne istiyorsun!Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum