Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ince_memed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir camia ki düsünün devre arası yapılması lazım gelen transferlere degil de yollanan futblocular için sevinç cıglıkları atıyor.

denecek söz kalmamıstır artık yönetime,2 yıl içerisinde olumsuzluk adına yapmadıkları kalmmıstır.bilinçli bile olsa bu kadar sorunu ardı adına yasatmalrı imaknsızdır ama basardılar.
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cok BÜYÜK BIR HATA CEYHUNU KADRO DISI BIRAKMAK... olmamasi lazimdi celo tamada ceyhun neden cok sasirdim
      ee böyle bir performansa böyle ceza.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• ya bırakın adam her maçtan cıktıgından her hocaya artislik yapıodu hiç bir hoca istemez böle topçuyu sırf kart görüo lama gibi tükürüo bir de karı gibi bütün maç maç dırdır

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ya bırakın adam her maçtan cıktıgından her hocaya artislik yapıodu hiç bir hoca istemez böle topçuyu sırf kart görüo lama gibi tükürüo bir de karı gibi bütün maç maç dırdır
          aynen doğru.
          ama ilk bu adamın gönderilmesi iyi bişi deil..
          devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

• Faideli bir karar olduğunu düşünüyorum...

Yani...

top oynamak var....
            Top Oynamak var

Bence Ceyhun ikisini de beceremedi...

Gerisi laf-ı güzaf..
            Bence..

Ceyhun
            Güle güle...

Bugün forum benim için bir başka güzel..
            Sebebi sen..
            Sebebi Celalettin.

Yorum

• İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Cok BÜYÜK BIR HATA CEYHUNU KADRO DISI BIRAKMAK... olmamasi lazimdi celo tamada ceyhun neden cok sasirdim
              Katılıyorum kardeşim.Ceyhun iyi oynarsa iyi yoksa gitsin diye diye düşünmüyorum bence yanlış karar.Transfer yokken üstelik daha düşük performanslı futbolcular dururken neden Ceyhun anlamıyorum.Ceyhuna attığı goller için teşekkür ediyorum fubol hayatında başarılar.
              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Çıkadığı huzursuzluk için ipi çekilmiş olmalı.Papaz olduğu belliydi. sanırım 2 yıl üst üste aynı takımda hiç kalamadı.
                Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• hiç bir oyuncu almadan ceyhun gibi bi futbolcuyu göndermek bize mahsus

Yorum

• ceyhunu futbolcu olurken de tanıoduk ve ona verin topu kendi kendine oynasın derlerdi bizim orda ceyhun abi sana güle güle
                    Eli ğace kala imeras nadise Orebis!!!

Yorum

• bu adamın iyi işler yapabileceğini düşünüyodum.teknik açıdan çok etkili olur diye tamin etmiştim.ama anladım ki yanıldım...

ya bizde kendisini gösteremedi ya da ceyhun buydu;ben fazla büyütmüşüm.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• En azindan gonderildikten sonra abuk sabuk laflar etmedi.
                        Şenol Güneş , iyi ki varsın hocam.
                        Alex Ferguson Manu ya ilk geldiğinde takımı 11.
                        2. senede 2. yapmış. 3. sene de yine 11. yapmış.
                        Bize gelseydi Allah muhafaza futboldan anlamıyo diye teneke takarak kovardık.

Yorum

• bence gönderiliş biçimi çok kotuydu kesinlikle ozur dilenmeli

hele bu kadro darlığında nasıl gonderldi ben onu anlamadım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• trabzonsporu dipden buralara getirmişler ve yönetim ve ersun yenal şuandaki kötü durumu kendi üstüne yıktığını söyledii ceyhun beyy
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bence böle bi ortamda böle bi yönetim varken bu kadar sacmalıklar bir aradayken ve üstüste geliyorken herkesten dogru dürüst bir performans beklemek yanlıs olur.
                              cözüm olarak sorunun kaynagını kurutmakla baslayabiliriz basta bu yönetim gitmeli bunlar gidene kadar ne desek neyi elestirsek anlamsız ve boştur.bu durumu da atlatmak kolay degildir en azın dan bunlar gidip sezon sonuna kadarda futbolcular bu psikolojilerini üzerlerinden atarlarsa ozaman kimin gidip kimin gitmeyecegine karar verilmelidir.....

saygılar...
                              SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

• Arkalarda kalmış unutulmasın.. Temizlik imandan gelir..
                                ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim