Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ee böyle bir performansa böyle ceza.İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok BÜYÜK BIR HATA CEYHUNU KADRO DISI BIRAKMAK... olmamasi lazimdi
celo tamada ceyhun neden cok sasirdim 
Yorum
-
aynen doğru.İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bırakın adam her maçtan cıktıgından her hocaya artislik yapıodu hiç bir hoca istemez böle topçuyu sırf kart görüo lama gibi tükürüo bir de karı gibi bütün maç maç dırdır
ama ilk bu adamın gönderilmesi iyi bişi deil..devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...
Yorum
-
Katılıyorum kardeşim.Ceyhun iyi oynarsa iyi yoksa gitsin diye diye düşünmüyorum bence yanlış karar.Transfer yokken üstelik daha düşük performanslı futbolcular dururken neden Ceyhun anlamıyorum.Ceyhuna attığı goller için teşekkür ediyorum fubol hayatında başarılarİlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCok BÜYÜK BIR HATA CEYHUNU KADRO DISI BIRAKMAK... olmamasi lazimdi
celo tamada ceyhun neden cok sasirdim 
.
MİROSLAW SZYMKOWİAK
Yorum
-
bu adamın iyi işler yapabileceğini düşünüyodum.teknik açıdan çok etkili olur diye tamin etmiştim.ama anladım ki yanıldım...
ya bizde kendisini gösteremedi ya da ceyhun buydu;ben fazla büyütmüşüm.
Yorum
-
bence böle bi ortamda böle bi yönetim varken bu kadar sacmalıklar bir aradayken ve üstüste geliyorken herkesten dogru dürüst bir performans beklemek yanlıs olur.
cözüm olarak sorunun kaynagını kurutmakla baslayabiliriz basta bu yönetim gitmeli bunlar gidene kadar ne desek neyi elestirsek anlamsız ve boştur.bu durumu da atlatmak kolay degildir en azın dan bunlar gidip sezon sonuna kadarda futbolcular bu psikolojilerini üzerlerinden atarlarsa ozaman kimin gidip kimin gitmeyecegine karar verilmelidir.....
saygılar...SAVAŞA HAYIR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
ceyhun abi sana güle güle

Yorum