Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ceyhun Eriş

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceyhunun gitmesi yanlış karar

Yorum

• Ah be Ceyhun ne olurdu şu yeteneğini bu kadar hoyratça harcamasan da ellerimiz kırılana kadar alkışlasak seni...
      futbolcunun zeki,çevik ve ahlaklısı ancak para ediyor...

Çok üzüldüm ayrılacak olmasına, ama bize yar olmayacağıda kesin, cünkü kendisine yar olmuyor bu adam...
      Eskiden Sungu61 idi ....

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        galatasaray kapar ceyhunu bence
        gayseye şaş fazla geliyor, ceyhun'u alsalar durumları bizden daha kötü olur... Otorite çok önemli!
        FxY

Yorum

• Cok BÜYÜK BIR HATA CEYHUNU KADRO DISI BIRAKMAK... olmamasi lazimdi celo tamada ceyhun neden cok sasirdim
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• ben demiştim kovalayacaksınız veya kovalayacaklar diye dediğim oldu kurtulduk sonunda bencil artist ve narin futbolcu kişiğinden kurtulduk hayırlı olsun hepimize hiç değilse alttan gelen orta saha mevkinde oynayacak topçuların veya orta saha transferinin önünü açtı
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• bencede doğru bir karar üzüldüm desem yalan söylerim.hiç kimse kendisini Trabzonspor dan üstün göremez.disiplinsiz haraketleri,vurdumduymazlığı,sahada dolaşması onunla bununla hakemle dalaşması sıkmıştı artık.bir kayıp olarak görmüyorum aksine Trabzonspor için hayırlı olmuştur.
              (evet sıradakiler dizilin bakalım arka arkaya)
              ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• iyi oldu gitmesi

Yorum

• Ceyhun'un gitmesine üzülenleri anlayamıyorum? Anlayamamda ne veriyor allah aşkına takıma yahu?
                  Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Takim Diye Birseyy Kalmadiii Dukulduk Resmennn
                    Rezillik Bu
                    Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r

Gumushane 29

Yorum

• İlk olarak kaplanlar29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Takim Diye Birseyy Kalmadiii Dukulduk Resmennn
                      Rezillik Bu
                      Bunun yeri burası değil kardeşim
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• bugün en mutlu günümkurtulduk bunlardan geri kalan futbol hayatlarında başarılar dilerim.
                        Més Que Un Club

Yorum

• iyi oldu iyi, ziya doğan'ın bütün izleri silinsin bu takımdan, aymanda sıra, ceyhun'un yararından çok zararı vardı, bir insan hırslanır ama hırsını takıma artı değer olarak yansıtır, ceyhun hırslanınca verimini de düşürüyordu takıma da zarar veriyordu, iyi oldu iyi.
                          bir lafa bakarım laf mı diye,
                          bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

• İlk olarak muratd61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            takımda gol atacak yada attıracak adam kalmadı nerdeyse ceyhun da gidince En azından sezon sonuna kadar kalmalıydı bence...

takımda bu kadar gereksiz topçu kaynarken ceyhun niye_? hiç katkısı olmayan ömer riza ergin hsan ayman çağdaş erdinç ..... dururken en azından biraz katkısı olan ceyhunun kadro dışı kalması yine saçma ve ahlaksızca yabancılara yaptığımız acımasızlık yerlilere de başlaycak gibi...
                            gökdeniz yattara yada klüp bul denir yakında hele yattara kendini iyi kollasın 10 maç var 30 maç yok bi sezonda dikkat etsin yakında sen de gidersin
                            En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 12.01.2008, 14:52.
                            Ey Türk Gençliği!
                            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• gonderilmesinde oynadıgı oyundan cok farklı etkenlerin oldugunu dusunenlerdenim
                              Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                              -ismail-

Yorum

• bir camia ki düsünün devre arası yapılması lazım gelen transferlere degil de yollanan futblocular için sevinç cıglıkları atıyor.bu taraftarın ruh halini ortaya koyuyor işte bu albayrak denen yönetimin neler neler yapıpta taraftarı memnun etmek için bölesi bi yol secebiliyor.

denecek söz kalmamıstır artık yönetime,2 yıl içerisinde olumsuzluk adına yapmadıkları kalmmıstır.bilinçli bile olsa bu kadar sorunu ardı adına yasatmalrı imaknsızdır ama basardılar.
                                ceyhun için bir not sahada ki oyunu degilde baska bir takım sebepler yatıyor bence gönderilmesinin ardında.

saygılar....
                                SAVAŞA HAYIR.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim