gitmesi hem takım için hem kendisi için daha yaralı olacaktır.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
yıldız futbolcu takımına aradada olsa maç kazandırır.
Ben Ceyhun un bize kazandırdığı bir maç hatırlamıyorum son zamanlarda.
Ayrıca maç içinde herkesle didişmesi,kendini futboldan çok rakiplere ve hakeme itiraza konsntre etmesi takımı olumsuz etkiliyor.
İnşallah gidecekler arasında sen de olursun.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
-
sanki duydular seniİlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebarışın abisiymiş ne abisi ya alel acele gitmesi lazım adamada kötü örnek olacak barışın yanına alıp veren orta saha elemanı lazım faul yapıldı mı feryat eden adam değil
Yorum
-
ya gitsin iyi oldu geldigi zaman antepe attı 2 gol baska yok allah razı olsun iyi adamdı ama yasıda epeeeey gecmişti bence gencecik barış var ortada oynadımı gökdeniz daha iyi olur bence hem belli olmaz nurinin napaca belki iyi bi 10 numara alıp giderayak biz taraftarın gönlünü alır ne dersiniz))))
Yorum
-
Futbol yaşantısında Başarılar dilerim.Diyecek başka birşeyim yok.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
gitmesindeki sebep neydi acaba cok merak ediyorum,trabzonda yasayan arkadaslar lütfen buraya yazarak bizleri bilgi sahibi edin.acaba performansi yüzündenmi yoksa baska sebeplerde varmi.eger performans ise asil gitmesi gerekenler var bu takimda ve o listede ceyhun en son gelir diye düsünüyorum.Ne varsa Ay´da var Yildiz´da var Türke yanlız yine Türk´ten fayda var
Yorum
-
kesinlikle performansı yüzündendir abicim.adamın doğru düzgün bi grafik çizdiğini görmedik,bigün iyi bigün kötü.ama dediğin gibi;yinede ceyhundan önce gitmesi gerekenler vardı.ama vardır yanalın bir bildiği.İlk olarak AYDIN KANTEKIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegitmesindeki sebep neydi acaba cok merak ediyorum,trabzonda yasayan arkadaslar lütfen buraya yazarak bizleri bilgi sahibi edin.acaba performansi yüzündenmi yoksa baska sebeplerde varmi.eger performans ise asil gitmesi gerekenler var bu takimda ve o listede ceyhun en son gelir diye düsünüyorum.
Yorum
-
Futbolu dili ve kollarıyla değilde yaşının vermiş olduğu olgunlukla oynamayı deneseydi takım içinde hem iyi bir abi hemde kalıcı özellik taşırdı..İyi bir yetenek ama bu gibi yetenekler kendilerini bir çırpıda vazgeçirme konusunda hiç yılmıyolar..Yolun açık olsun Trabzonsporun büyüklüğünü sende anlayamadın gelebileceğin en iyi yerdi burası bundan sonrası için ise yorum yok sadece zaman gösterecek bu ayrılış sana futbolu belkide 2 yıl öncesinden bıraktıracaktır....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

En azından sezon sonuna kadar kalmalıydı bence...
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum