Barış için düşüncelerine teşekkür ceyhun.Önce siz ona sahip çıkacakısnızki oda istediği yerlere gelsin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ceyhun Eriş
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Herşey iyi tamamda Ceyhun senin maksimum performansın hadi onu da geçtim standart performansın bumudur yani? Sonuç anlamında tamam asistin var.. Ama bu sen değilsin Ceyhun.. Daha fazla sorumluluk daha seri..Oyunu yönlendirme.. Ama olmuyor.. Bölgene transfer edilecek birinin aranması da bu yüzden.. Malesef bana göre dün gecenin kötülerindendin..Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Sene başından beri ne yaptın? Ya halı sahada top oynadığını falan zannediyorsun ya da kendini Zidane zannediyorsun.. Bu kadar lakaytlık olur mu saha içinde? Yürüyerek top mu oynnaır? Sene başından beri çeneni çalıştırdığın kadar ayaklarını çalıştırsaydın keşke.. Sus ta adam gibi topunu oyna.. Ya da konuşmaya bu kadar meraklıysan futbolu bırak git antrenör ol, yorumcu ol.. Antipatik herif..Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!
Yorum
-
Senin gideceğin yer Herhalde Lamaların bol olduğu yerdir.Bir birinize Tükürür durusunuz,Yalnız dikkat et sen 100 kere Tükürürsün Lama 1 seferde o kadar Tükürür.
Sen İyi bir oyuncu olabilirsin Ama Trabzonspora yakışmıyorsun,Ya kendine çeki düzen ver Adam gibi Futbol oyna,ONUNLA BUNUNLA DALAŞMAYI bırak,Yada Çek git.SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
kırıkkale maçında tek olumlu hareketini 85. dakika da yaptın 90 dakika hoca sana sabretti.
"fenerbahçe 'de Alex neyse Trabzonsporda Ceyhun O'dur" demiştin. İstatistiklere bir baksan diyoruz Ceyhun, bu kadar şımarıklık bu kadar lakayitlik olmaz. Normalde bu maçı alıp götürmen lazımdı ama normalde tabiii.. Sende normal değilsin.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kırıkkale maçından sonra bazı arkadalar ceyhunu övüyordu,yok 2 asis verdi oyunu forse etti falan diye...hani dün ceyhun nerde idi sürekli çalım sürekli çalım,acayip sinirli ve agresif,bu siniri ve çalımları bize haddinden fazla zarar veriyor....
Yorum
-
Ceyhun'un verilen pası düzgün kontrol ettiğini görmedim.Topu düzeltene kadar,kendine pozisyon hazırlayana kadar topu kaybediyor.Dar alanda çalım atamıyor.Nerde adam eksilten Ceyhun,hani nerde tekniği?İlk maçından beri düzgün bir hareketini hatırlamıyorum.Tek özelliği iyi şut çekmesi.Sahadaki davranışlarıyla futbolcuya benzemiyor.Sanki mahallenin kabadayısı.Sinirlenince karizmatik olduğunu zannediyor bence.Yalandan sinirleniyor.İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleüstün top tekniği olduğu söyleniyor bence koca bir yalan
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Hüseyin'i, Ayman'i elestirirken Ceyhun'u unutmamak lazim. En az onlar kadar kabahatlidir.
Sende topla bavulunu geldigin yere geri dön lütfen.
Bize artist degil futbolcu lazim..."CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
ceyhun artık şu vasat görüntünün üztüne nezaman çıkacaksın merak ediyorum.gerçekten sen ne işe yarıyosun?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum