Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer dönemi bu adamı tavsiye eden arkadaşların listesini yayınlayalım lütfen

Yorum

• İlk olarak Giallorossi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hayirli olsun ismi gecen tüm stoperlerden en cok istedigim isimdi Douglas. Takima cok faydali olacak bundan hic süphem yok

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk
      )

Yorum

• İlk olarak CesurHamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yaziklar olsun burdaki bazi futbol bilgisizlerine, defansinda Mustafa Yumlu var ve bu adami begenmiyolar?
        Yaw yemin ederim arkadaslar, ya biraz arastirin yada futbol izlemeyi birakin.
        bu adam cok iyi! Mbia cavandayi nasil seviyosaniz bunuda oyle seveceksiniz
        cok futbol bilgilisin, iyiki varsin

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          cok futbol bilgilisin, iyiki varsin
          Aykuttan sonraki en iyi defansin Douglas
          sagol sende oyle gardasim.
          Bedelsiz bir duygu, fiyakalı bi duruştur...

TRABZONSPOR'luluk ; Şeref, Onur ve Gururdur!

Yorum

• Kazma çıktı da anasının karnından berbat bir futbolcu olarak çıkmadı. Buraya kendini hiç veremedi ve adapte olamadı net. Sene başı ben mutlu oldum demiştim alındığı için beni de hayal kırıklığına uğrattı ama formda Douglas takımdaki tüm stoperleri 2'ye katlardı. Twente zamanları eskide kalmış. Maya tutmadı. Eşinden ayrıldığını da duymuştum.
            ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
            ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Ben dahil birçoğumuz transferini istedik.Ama yanıldık.
              Futbolda dün yok arkadaş.Eski Hollandadaki Douglasdan eser yok.Bunun için scout ekibi sürekli oynayan ve formda oyuncuları takip etmeli.Umarım bu hatalar tekrar yapılmaz.Biz taraftar gözüyle yanılabiliriz tabi ki ama scout ekibi bu yüzden kuruldu..Sadece performans da değil oyuncuların mental,fiziksel,psikolojik her anlamda gözlemlemeli ve araştırmalılar.
              Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Yönetim, ilk olarak formasını Akakpo'ya kaptıran Douglas'ı elden çıkardı. Trabzonspor, 28 yaşındaki stoper için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile el sıkıştı. Douglas, ligin bitmesinin ardından bordomavili kulüp ile vedalaşacak.

Diye bir haber var internette...
                Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Yönetim, ilk olarak formasını Akakpo'ya kaptıran Douglas'ı elden çıkardı. Trabzonspor, 28 yaşındaki stoper için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile el sıkıştı. Douglas, ligin bitmesinin ardından bordomavili kulüp ile vedalaşacak.

Sporting'in Naldo, Semedo ve Paulo Oliveira gibi as stoperleri var ve yedek stoperleride Douglas'tan cok daha kaliteli, bence yalan haber...

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• bari bu maçta iyi oyna be kardeşim....rica ediyoruz....

Yorum

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Yönetim, ilk olarak formasını Akakpo'ya kaptıran Douglas'ı elden çıkardı. Trabzonspor, 28 yaşındaki stoper için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile el sıkıştı. Douglas, ligin bitmesinin ardından bordomavili kulüp ile vedalaşacak.

Bu isleri IHo ve ekibi iyi yapiyordu Acaba yardim mi istedi yönetim onlardan.?
                      kesin yalan haber...
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok kötü bir stoper. Odun gibi. Yani okadar ağırki sağından atıp solundan geçiyor millet. Alanını sürekli boşaltıyor, adam kaçırıyor. Oynaması için hiçbir özelliği yok.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Saatli bomba...
                          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom bom.

Yorum

• aksine maçın en iyisiydi.ilk 10 dk haric
                              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Bunun hakkından bombacı Mülayim gelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim