Yaziklar olsun burdaki bazi futbol bilgisizlerine, defansinda Mustafa Yumlu var ve bu adami begenmiyolar?
Yaw yemin ederim arkadaslar, ya biraz arastirin yada futbol izlemeyi birakin.
bu adam cok iyi! Mbia cavandayi nasil seviyosaniz bunuda oyle seveceksiniz
Kazma çıktı da anasının karnından berbat bir futbolcu olarak çıkmadı. Buraya kendini hiç veremedi ve adapte olamadı net. Sene başı ben mutlu oldum demiştim alındığı için beni de hayal kırıklığına uğrattı ama formda Douglas takımdaki tüm stoperleri 2'ye katlardı. Twente zamanları eskide kalmış. Maya tutmadı. Eşinden ayrıldığını da duymuştum.
~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
~ Twitter : @emrhan61
Ben dahil birçoğumuz transferini istedik.Ama yanıldık.
Futbolda dün yok arkadaş.Eski Hollandadaki Douglasdan eser yok.Bunun için scout ekibi sürekli oynayan ve formda oyuncuları takip etmeli.Umarım bu hatalar tekrar yapılmaz.Biz taraftar gözüyle yanılabiliriz tabi ki ama scout ekibi bu yüzden kuruldu..Sadece performans da değil oyuncuların mental,fiziksel,psikolojik her anlamda gözlemlemeli ve araştırmalılar.
Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Yönetim, ilk olarak formasını Akakpo'ya kaptıran Douglas'ı elden çıkardı. Trabzonspor, 28 yaşındaki stoper için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile el sıkıştı. Douglas, ligin bitmesinin ardından bordomavili kulüp ile vedalaşacak.
Bordo-mavili yönetim, gelecek sezonun planlamasını şimdiden yapıyor. Yönetim, ilk olarak formasını Akakpo'ya kaptıran Douglas'ı elden çıkardı. Trabzonspor, 28 yaşındaki stoper için Portekiz'in Sporting Lizbon kulübü ile el sıkıştı. Douglas, ligin bitmesinin ardından bordomavili kulüp ile vedalaşacak.
Diye bir haber var internette...
Sporting'in Naldo, Semedo ve Paulo Oliveira gibi as stoperleri var ve yedek stoperleride Douglas'tan cok daha kaliteli, bence yalan haber...
Diye bir haber var internette...
Bu isleri IHo ve ekibi iyi yapiyordu Acaba yardim mi istedi yönetim onlardan.?
kesin yalan haber...
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Çok kötü bir stoper. Odun gibi. Yani okadar ağırki sağından atıp solundan geçiyor millet. Alanını sürekli boşaltıyor, adam kaçırıyor. Oynaması için hiçbir özelliği yok.
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum