Oynamadan bile maksimum zarar verebiliyor öyle bir adam.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bence bedavaya da verebiliriz....İlk olarak AYYILDIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇinlilere 500 bin Euro verelim bu Adamı alsınlar.
Yorum
-
Bizim lig de mevcut forvet oyuncuları hep savunmanın arkasına koşu yapan futbolcular.
Denk değil belki ama denk olsun diye anlatıyorum yunan liginde olsun bu arkadaş sırıtmaz.Yılın savunma oyuncusu bile seçilir.Yunan futbolu savunmaya dönük.
Bizim lig de ağır savunma oyuncusu iş yapmaz.Douglas ağırlığı bırak bildiğin tank.Gidemiyor adam.
Bir adamın herhangi bir lig de parlaması onu bu lig de aynı başarıyı sağlayacağı anlamına gelmez.
Psv bir oyuncuyu al koy yunan takımına attığı golün yarısını atamaz.Sistem farklılığı vardır.
Yumlu benim nezlim de iyi bir savunma oyuncusu değildir ama bu futbol kültüründen yetiştiği için Douglas'dan daima iyidir.10 top atarsın arkasına 2-3 kaçırır.Douglas ise hepsini kaçırır.
Tez zaman da Çin yolunu tutar umarım.
Yorum
-
Tamam olacağı varmış,olacağın önüne geçilmez de sen de tam bi çolpasın be uzun adam,
lig de adamın ayağına bastın maçı kaybettirdin,
idmanda adamın ayağına bastık tek gol umudu oyuncumuzu pert ettin,
ne diyeceğimi bilemiyorum senin için
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bunun 2 bacağini kirip Afrikaya yolliyacaksin faydasi 0 zarari 100 de 100 la ile oyuncu sakatliyacaksan rakipnoyuncu sakatla salihi,fatihi sefayi özeri sakatlaEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 12.02.2016, 15:47.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Alın marifetini herkes görsün.
Yorum
-
Rakibe böyle girmez maçta, tam küfürlük herif!İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Yumlu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum