Ağır falan ama kaliteli adamdır dedik, adam öyle hatalar yaptı ki şaka gibi. Ön direkte beklerken arkasından gelip adam gol atıyor falan. Ağırlık ile de alakası olmayan çok amatör ve şaşırtıcı hatalar yaptı.
Takımda kalırsa büyük bir değişim yaşamadıkça çok saç baş yoldurur bu formu ile.
"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Takım aradığı aşikar. Bulamayacağına da ihtimal vermiyorum ama maaş meselesi önemli, bizde aldığı paranın yarısını bulabileceğini sanmıyorum, Rusya civarlarında dolaşması da bu yüzdendir. Yoksa hollandadan bi takıma 40 kere imza atmıştı.
Song, Glo gayet iyilerdi geçiniz. Geri kalan Bamba, Belkalem, Avraam ve Douglas. Hepsinin ortak noktaları partnerlerinin Yumlu olması. Mübarek hepsi kötü bir tek Yumlu müthiş stoper.
Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
Song, Glowacki, Bamba, Belkalem, Avraam ve Douglas...
Son dönemde transfer ettiğimiz yabancıların hepsi sorun oldu. Hiçbirinden doğru dürüst faydalanamadık...
Song diğerlerine nazaran iyiydi yine hakkını yemeyelim. Glowacki ve Belkalem diğer 3'üne nazaran iyiydi. Tabi bir Stepanov etkisi yapabilen olmadı, o da bizden gittikten sonra dağıldı.
Oyuncuları sıralarken kalitelerinden bahsetmedim zaten. Song tecrübe anlamında Egemen ve Giray'a çok katkı yaptı ama performans anlamında çok yararlandığımızı söyleyemem. 08-09 sezonunun 2.yarısında büyük düşüş yaşadı sonra kadrodışı bırakıldı. İkinci sezonunda ise sezonun yarısında yoktu. En büyük özelliği ise Trabzonspor'da oynadığı 56 maçta sadece 1 sarı kart görmesiydi onu da son lig maçında görmüştü. Bunu başarmak büyük meziyet. Glowacki ise her iki sezonunda da sürekli sakatlıklar yaşadı. Ondan da yararlandık diyemeyiz...
Yorum