Şu adamı savunan futbola süresiz ara versin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
2-0 aldığımız Sivas maçında fena değildi ama o maçta bildiğin Çanakkale Geçilmez'i oynamıştık. Kapandığımız maçlarda Mustafa bile Puyol oluyor zaten.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas iyi maç çıkardı öyle mi? Daha neler göreceğim Allah'ım. Sen benim aklıma mukayyet ol. Bu zihniyet ile başarı bekliyoruz bir de.
Yorum
-
Ben diyorum , Trabzonspor mevcut oyuncularla topu rakibe verip bekleyen bir yapıda oynayabilir. O zaman Douglas'ın defolarının hiç biri ortaya çıkmaz. Ama Douglas'ı geniş alanda ben yakalayayım fena çizerdim karizmasını sağlıklı olmuş olsaydım, o derece ağır adam.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-0 aldığımız Sivas maçında fena değildi ama o maçta bildiğin Çanakkale Geçilmez'i oynamıştık. Kapandığımız maçlarda Mustafa bile Puyol oluyor zaten.En son Yaşar tarafından düzenlendi; 13.12.2015, 23:33.
Yorum
-
Kweuke feat Douglasİlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKweuke'ye geçilen stoper çok nadirdir. Yani ben hiç beklemiyordum ara topu atıldığında. Onur iyi çıktı ama erken yattı gibi geldi bana Douglas Onur'u bozuyor ama.
Yorum
-
Şunun oynadığı maçları kazanma ihtimalimiz yüzde10. Ben ilk kez kötü yabancı stoper gördüm. Douglas onun adı.En son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 20.12.2015, 10:39.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum