Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sensiz maç izlemek müthiş. Ohhhhhhhhhhh be.

Yorum

• Takma kafana Douglas...Sende eski günlerine döneceksin....N`doyede dönecek.

Insallah Teknik Heyet dogru secilir.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Douglas ile de olmadı,olmaz.Kabullenmek lazım.Yanıldık.
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takma kafana Douglas...Sende eski günlerine döneceksin....N`doyede dönecek.

Bu geçmişe dönerse biz deliye döneriz

Yorum

• stoper hızlı koşmalı.
            dsfghhg

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takma kafana Douglas...Sende eski günlerine döneceksin....N`doyede dönecek.

Douglas hep böyle bir adamdı zaten. Rusya'da orta sıra takımında muhtemelen topu rakibe verip oynayan bir sistemde ağırlığı ve kötü bir stoper olduğu ortaya çıkmamış olabilir. Ayrıca yeterince şans da buldu mevzu hocalık değil yani. Bizim takımın değil de daha çok Konyaspor un falan stoperi olabilir.

Yorum

• Douglas sende kendimi görüyorum.O bıyıkların çok yakışıyor sana.Yakışıklısın.

Yorum

• İlk olarak oğ 61 efsanesi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Douglas sende kendimi görüyorum.O bıyıkların çok yakışıyor sana.Yakışıklısın.

Efsanesin

Yorum

• Kendisi iyi bir stoper ama dar alanda oyun geniş alanda oynanınca ağır olmasından dolayı komik çalımlar yiyebiliyor.
                    Benim şaşırdığım nokta
                    Şota gibi oyunu geniş alanda oynatılmasını seven bir teknik direktör Douglas gibi ağır bir stoperi transfer ettirmesidir
                    Kısacası kapanan takımın stoperidir kendisi.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Kariyerine kumaşına bakınca takımımızdaki çoğu yabancının iyi bir yönetim ve ciddi disiplinli bir hocayla en azından bu ligin seviyesinin üzerinde performans sergileyebileceğine inanıyorum.İnanmadığım adamların çoğu belkalem dışında zaten gittiler.Şu anki takımda bir tek N'doye den umudum pek yok.Bunun dışında douglas yanı sıra marin in de performansının ve faydasının artabileceğini düşünüyorum.
                      ŞEREFİN YETER TRABZONSPOR YETER Kİ ONURSUZ OLMASIN AŞK.BİTMEZ BU DAVA ÖLMEZ BU SEVDA!

Yorum

• Kaybolmuş, umarim geri dönmez

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İleri çıktığında defansa dönemeyen adamdan bahsediyoruz, elbetteki gittiği yerden geç dönecek. Niye şaşırdınız

Yorum

• Kaplumbağa Douglas gelememiş. Aman ne şaşırdım ne şaşırdım.
                            Gelme zaten.

Yorum

• Muhtemelen uçağı da kaçırmıştır
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Defansdaki yavaşlığı geri dönmesine de vurdu heralde geri dönerken de yavaşdan alıyor herif her yerine işlemiş yavaşlığı...
                                -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim