Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu arkadaşın rezil olduğunu yazdım, evet tekrarlıyorum Rezil bir defans.

Yorum

• savunmanın sorunu bu adam.
      Şampiyon olsakta olmasakta En büyük TRABZONSPOR.

Yorum

• Akan oyunda çok sıkıntılı bir arkadas. Ağır hem de çok ağır . Hakkında yanılmışım hiç de aradığımız adam değilmiş.

Yorum

• Servet Çetin Hollanda şubesi şu an. Kilo mu vermeli acaba çünkü anormal hantal.
          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Trabzonspor Douglas diye bir adam almış...

Adamın kendi ekseni etrafında dönüşü Jupiterin kendi ekseni etrafında dönüşünden daha yavaş....

Dönene kadar ilk yarı biter....

Dönene kadar çay demlenir....

Dönene kadar rakip 3.santrasını yapar....

Dönene kadar.....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Tarihten bugüne Türkiye de oynayan oynatılmış en dandik stoperler arasında ilk 10 a rahat girer arkadaş. Oynamaya başladığından beri lanetlendi savunma. Transferi iyi irdelenmeli...

Yorum

• tonya55

Belkalem, Emenikeyi futbola küstürmüştü, he ağır he. Skor katkısına girmek bile istemiyorum.
                En son Turgay Atalay tarafından düzenlendi; 20.10.2015, 08:49.

Yorum

• Gittikten yıllar sonra ha bi de böyle bir adam vardı niye geldi kim aldı ne yaptı diyeceğimiz
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• ayakları kocaman adam
                    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Şaka maka bu adam oynamadan önce 3 galibiyet 1 beraberlik almıştık.
                      Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Geriden çok iyi oyun kuruyormuş. Ben görmedim ama öyle diyorlar.

Yorum

• Yazdım, eleştirildim. Bu takıma gelmiş en kötü stoperlerden birisi. Bamba bundan daha iyiydi. Belkalem ise bu adamın yanında Puyol'dur.
                          7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Twente yıllarından eser kalmamış adam ozaman müthiş oynuyordu futbolu unutmuş resmen..
                            İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor Douglas diye bir adam almış...

Adamın kendi ekseni etrafında dönüşü Jupiterin kendi ekseni etrafında dönüşünden daha yavaş....

Dönene kadar ilk yarı biter....

Dönene kadar çay demlenir....

Dönene kadar rakip 3.santrasını yapar....

Dönene kadar.....
                              Rakip niye yapsin 3.santrayi biz yapariz.

Gelmeden önce hic izlememistim ama yorum yapanlarin bu kadar övdüğü bir adami alinca çok heyecanlanmistim ama su ana kadar gördüğüm kadarıyla hiç bir numarası yok.

Demek ki scoutluklarına güvendiğimiz kişiler birini övdüklerinde kendi gözümüzle görmeden heyecanlanmamak lazımmış.
                              Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• Bariz bir hatası yok ama uyum sağlayamadı gibi.Ağır kalıyor çoğu pozisyonda.
                                Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim