İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Azıcık futboldan anlıyorsam bu adamın bu maçta hiç bir suçunun olmadığını çok net söyleyebilirim. Adam kaleciden topu alıyor orta sahadan 1 kişi gelip top istemiyor, oyun kurmuyor. Savunma yap Douglas, topu al ileri taşı Douglas, sonra geri dön Douglas. Adamın ciğeri çıktı. Douglas'ın performasının eleştirmek için önce önünde kimin oynadığını ve maçta ne yaptığına bakın. Bu söylediklerim bütün savunma oyuncuları için geçerli.KUPA DEĞİL ARMA SEVDALISIYIZ
Yorum
-
Douglas görünüşüne, cüssesine göre çabuk, hızlı bir oyuncu.
Mesela bir pozisyonda Ndiaye'yi 2 metreden yakalayıp, pas arası yaptı.
Yenilen goller, pozisyonlarda suçu yok.
Cavanda, Mbia ve Mustafa'nın zincirleme hatası, iyi pozisyon alamaması sonucu golleri yedik.
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2. Golde sen dönene kadar adam golü atıp pas atan oyuncusunun yanına sevinmeye geldi be aslanım.
Bu golü Douglas'a nasıl yıktın doğrusu şaşırdım.
Adam üste üste yapılan duvar pasları engellemek için çırpınmış. Adamları kovalamaktan gına gelmiş.
Pozisyonu iyi süzebilirsen hatanın en büyüğü Mustafa, Erkan ve Cavanda'nın.
Topu topu 3 kişi hücum etmişler. Mustafa ve Erkan Erdal'a yakın oynamamışlar. Temas yok.
Torje gittiğinde arka direkte Cavanda alan kontrolü, pas arası yapmayınca golü yemişiz.
Yorum
-
Yanlış anladınız sanırım. Golü Douglas'a yıkmadım. Sadece ne kadar ağır olduğunu belirtmeye çalıştım. Golü izlerseniz Torce topu alıp pasını atana kadar Douglas'ın ne kadar ağır olduğunu görürsünüz.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/haber/bu-gol...-torjeye-yazar
Bu golü Douglas'a nasıl yıktın doğrusu şaşırdım.
Adam üste üste yapılan duvar pasları engellemek için çırpınmış. Adamları kovalamaktan gına gelmiş.
Pozisyonu iyi süzebilirsen hatanın en büyüğü Mustafa, Erkan ve Cavanda'nın.
Topu topu 3 kişi hücum etmişler. Mustafa ve Erkan Erdal'a yakın oynamamışlar. Temas yok.
Torje gittiğinde arka direkte Cavanda alan kontrolü, pas arası yapmayınca golü yemişiz.
Yorum
-
Erdal ve Torje çok kısa aralıkla, ani biçimde top alışverişi yapmış.İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anladınız sanırım. Golü Douglas'a yıkmadım. Sadece ne kadar ağır olduğunu belirtmeye çalıştım. Golü izlerseniz Torce topu alıp pasını atana kadar Douglas'ın ne kadar ağır olduğunu görürsünüz.
Douglas'ın burada reaksiyon verememesi normal ki öncesinde Uğur'u takip ederek enerji kaybetmiş.
Burada 10 kişi ve 3 kişi ile hücum eden takıma. Daha yakın oynamalı, top kullanmasına izin vermemelisin.
Mustafa, Erkan çok uzak kalmış, temas etmemişler. Mbia ise kadrajda bile yok.
Yorum
-
Bende neyini beğenmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Kademeleri gayet iyi, topu oyuna iyi sokuyor, dikine oynamaya çalışyor her seferinde. Fiziğinden ötürü ağırlığı var ama onu da ilk kademelerindeki başarısı ve yanına konulacak hızlı bir adamla kapatabilir. Başımızda bin tane sorun varken Douglas'ı konuşmak anlamsız bence.İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyini beğeniyorlar gerçekten anlamıyorum.
Bu adam bize defans falan olamaz.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Mourinho Allah seni bildiği gibi yapsın... Bunu tamamlayacak topçuyu alamadık, Yumlu ile hiç anlaşamıyor Bamba gibi sinirlenip el kol yapması yakındır. Devre arası için Papy ile şimdiden anlaşılmalı. Adam kadroya bile giremiyor ki."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
bence de çok ağırdıİlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anladınız sanırım. Golü Douglas'a yıkmadım. Sadece ne kadar ağır olduğunu belirtmeye çalıştım. Golü izlerseniz Torce topu alıp pasını atana kadar Douglas'ın ne kadar ağır olduğunu görürsünüz.
Yorum
-
Douglas in yanına hızlı bir stoper alacağımıza Douglas ı hiç almayıp elimizdekilerin yanına hızlı bir stoper alsaydık daha iyi olmaz mıydı?İlk olarak iyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende neyini beğenmiyorlar gerçekten anlamıyorum. Kademeleri gayet iyi, topu oyuna iyi sokuyor, dikine oynamaya çalışyor her seferinde. Fiziğinden ötürü ağırlığı var ama onu da ilk kademelerindeki başarısı ve yanına konulacak hızlı bir adamla kapatabilir. Başımızda bin tane sorun varken Douglas'ı konuşmak anlamsız bence.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum