Yanına hızlı kaliteli bir stoper gelirse mükemmel defans olur ama Mustafa Yumlu'yla oynarsa tam bir canlı bomba olucaklar. Defanstan çıkışları iyi, oyun kurucu gibi aradan ip gibi pas atıyo onu çok beğendim..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Douglas Franco Teixeira
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ya bizim taraftar anlamıyor bu işten. Hız, düzgün ayak, hava hakimiyeti gibi 3-4 şey ezberlemişler ona göre konuşuyorlar. Bu adam çok hızlı bir stoper değil ama Mertesacker, Pepe, Dante, Terry gibi adamlardan daha hızlı. Bu adam iyi transfer arkadaş kademe anlayışı müdahale zamanlaması her şeyini beğendim.
Yorum
-
Beğeniyorum dün akşam oynadığı oyunuda beğendim.. Olmayan bir faul(!) yaptığı için eleştirilecekse bir stoper diyecek sözüm yok.. Erdinç Yavuz'u izleyen bir Trabzonsporlu olarak takım da oynayabilecek kapasitede olan ilk stoper diyorum... Partnerine hoca karar versin..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
Yumludan iyi degilmis
bencede iyi degil zaten canim, bence biz bir sekilde Yumluyu cogaltip orijinal olaninin yanina bu cogaltilmisi koyalim
ama nasil cogaltacagiz bak onu simdi bilemedim
No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Şaka mı bu? Adam resmen kağnı gibi...defansa bizim goremediğimiz ne kattı?İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDouglas'ın yanında Mustafa değil Aykut oynar demekten yorulduk...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum