Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Douglas Franco Teixeira

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanına hızlı kaliteli bir stoper gelirse mükemmel defans olur ama Mustafa Yumlu'yla oynarsa tam bir canlı bomba olucaklar. Defanstan çıkışları iyi, oyun kurucu gibi aradan ip gibi pas atıyo onu çok beğendim..

Yorum

• Ya bizim taraftar anlamıyor bu işten. Hız, düzgün ayak, hava hakimiyeti gibi 3-4 şey ezberlemişler ona göre konuşuyorlar. Bu adam çok hızlı bir stoper değil ama Mertesacker, Pepe, Dante, Terry gibi adamlardan daha hızlı. Bu adam iyi transfer arkadaş kademe anlayışı müdahale zamanlaması her şeyini beğendim.

Yorum

• Sağlam ama ağır ,ayağı oldukça düzgün...medjaniden çok fazla bir farkı olup olmadığını görmek için 1-2 maç daha izlemek lazım

Yorum

• Stoper nedir ?

Cevap: Douglas

Yorum

• Beğeniyorum dün akşam oynadığı oyunuda beğendim.. Olmayan bir faul(!) yaptığı için eleştirilecekse bir stoper diyecek sözüm yok.. Erdinç Yavuz'u izleyen bir Trabzonsporlu olarak takım da oynayabilecek kapasitede olan ilk stoper diyorum... Partnerine hoca karar versin...
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Yumludan iyi degilmis bencede iyi degil zaten canim, bence biz bir sekilde Yumluyu cogaltip orijinal olaninin yanina bu cogaltilmisi koyalim ama nasil cogaltacagiz bak onu simdi bilemedim
              No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi
                belkalem nerde oynuyor su an.
                epl.

Yorum

• begendim
                  böyle üstüne koyarak devam eyle
                  basa miz ol
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• belkalem watford da bu yıl hiç forma sansı bulamamış.

Yorum

• 2 mactir izleyebiliyoruz...Kesinlikle cok faydasi olacak...Kalitesi üst seviyede.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bosingwa ile ikisi uzun yillar defansi götürür insallah.
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• kötü buda bu maç
                          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Douglas'ın yanında Mustafa değil Aykut oynar demekten yorulduk...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• 2. Golde Cavanda'yla birlikte hatalı.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Douglas'ın yanında Mustafa değil Aykut oynar demekten yorulduk...
                                Şaka mı bu? Adam resmen kağnı gibi...defansa bizim goremediğimiz ne kattı?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim